MaarOokIk blogs

Foto bij het blog

Hoezo; een groep dames bij elkaar vraagt om problemen? Je moet gewoon de juiste bij elkaar zetten

16:07 uur @ 28-07-2019 - directe link

Een aantal weken geleden had ik een superdag. Op stap met mijn lieve vriendinnen die mij de laatste tijd enorm hebben gesteund op het pad dat ik nu bewandel. Een droom die voor mij uitkwam. Iets wat ik nog nooit had gedaan, omdat het los van elkaar helemaal geen vriendinnen zijn. Sterker nog, er waren dames bij die elkaar nog nooit hadden ontmoet. Natuurlijk kennen ze wel wat verhalen over elkaar, maar of ze elkaar in het echt ook zo leuk zouden vinden, dat was een gokje. Je denkt vast: waarom dan iedereen bij elkaar doen?

Een risico op een dag vol jaloezie

Mannen zouden vast roepen: “Dat wordt een dag vol vrouwengezeik.” Heel eerlijk, dat had natuurlijk gekund, maar ik kon mij daar niets bij voorstellen. Als ik naar mijn vriendinnen kijk, dan weet ik dat dit leuke sociale dames zijn die altijd interesse in anderen hebben en zeker mensen niet snel veroordelen op de keuzes die zij gemaakt hebben. En aangezien ik ze nodig had voor een product van MaarOokIk waar liefde en vriendschap centraal staat, kon ik niet anders dan deze meiden bij elkaar vragen.

Want naast mijn gezin zijn deze dames mij alles. Ieder op hun eigen manier heeft mijn hart gestolen. Ze laten mij groeien, ze steunen mij in vreugde en verdriet. Ze geven mij ook de ruimte om zelf te ontdekken wie of wat ik wil zijn en doen. Ze hebben geen hoge verwachtingen van mij die ik niet kan nastreven en ik mag ze soms ook even verwaarlozen als ik word opgeslokt door andere dingen. Het heerlijke is dat zij dat soms ook andersom doen, dus ik hoef mij er ook gewoon niet schuldig om te voelen, hoe lekker is dat?

We weten van elkaar, al zien we elkaar soms een tijdje niet of zijn we vergeten terug te appen, dat het niets af doet aan onze vriendschap; het is er gewoon altijd. Dat schept alle ruimte voor mij om MaarOokIk uit te bereiden en uit te gaan vinden zonder bang te hoeven zijn dat ik ze te kort doe. Het  geeft mij ook de ruimte om mijn leven in te richten op een manier die voor mij en mijn gezin werkt. Want één ding weet ik zeker, als ik val dan zijn deze dames er voor mij om mij op te vangen en dat noem ik vriendschap.

Nieuwtje!! Binnenkort krijgt MaarOokIk een webshop!

Teveel ga ik nog niet verklappen, maar de producten zijn uniek en anders dan er al bestaat. Het gaat onder andere over vriendschap. Je kan met deze producten je (beste) vriendin(en) of iemand anders die je dierbaar is in het zonnetje zetten of een hart onder de riem steken als ze door een moeilijke tijd gaan.

Wil je elkaar nog beter leren kennen en verdieping in jullie vriendschap aanbrengen? Ook daar is aan gedacht. Ik vind dat we te weinig tegen elkaar zeggen dat je elkaar bewondert en liefhebt of misschien de mooie woorden: ik hou van jou. De meeste producten heb ik zelf bedacht en ontwikkeld alleen en met vriendinnen. Daarover later meer!

Wanneer zie je meer?

Ik houd jullie via social media op de hoogte over de ontwikkelingen. Ik kan wel alvast verklappen dat de eerste producten voor de feestdagen in december gelanceerd worden. Hoe leuk is dat voor onder de kerstboom of voor Oud en Nieuw? Ik zie het al voor mij hoor!

Tot snel!

Veel liefs Debbie Pouwels