(Familie-)Opstellingen

Wat leuk dat je misschien wel interesse hebt in (familie-)opstellingen.

Nu heb je er vast wel eens wat over gehoord, maar wat is het nou en wat kan het voor jou betekenen?

Welke ervaring je krijgt, dat is echt voor iedereen anders, omdat er vele soorten en vormen bestaan van opstellingen. Iedere therapeut heeft het ook eigengemaakt en het gemengd met hun eigen krachtige ervaringen, kennis en rituelen. Dat vind ik ook alleen maar heel mooi. Ik wil je vooral aanraden om het bij iemand te doen die bij je past en die voor jou goed en vertrouwd voelt.

Jij bent jouw eigen ik, dus jouw ervaring is heel persoonlijk. Je beste vriendin zal het waarschijnlijk weer heel anders beleven. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en persoonlijkheid. Ik zeg altijd: “Je moet je gevoel volgen of soms gewoon even uit je comfortzone stappen om te weten wat dit voor jou is”, wanneer je merkt dat je nieuwsgierig bent of je er tot aangetrokken voelt.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat je goed beseft dat het ook veel voor je kan doen. Er kan veel aan het licht komen. Patronen, verborgen verhalen of andere inzichten kunnen bevestigd worden. Sommige dingen wist je misschien wel bewust of onbewust, maar er kunnen zich ook echt nieuwe verhalen of gebeurtenissen aandienen. Dingen die echt wel invloed kunnen hebben op het hier en nu. Je kan zowel opluchting aanvoelen als alsof alles voor jou even op losse schroeven staat, omdat er iets heel ingrijpbaars naar boven is gekomen. Vertrouw op het proces in jou dat alles ook weer op jouw plek mag komen en weer rustig wordt. Geef het de tijd. En wees zacht voor jezelf.

Weet wel dat ik mij als opsteller daar heel bewust van ben, dus ik zal er na de sessie ook voor je zijn en eventueel begeleiden als jij daarvoor openstaat. Uiteindelijk ben jezelf verantwoordelijk voor je eigen proces, dus ook het inschakelen van mijn begeleiding als je merkt dat je even wat extra ondersteuning nodig hebt in jouw proces. Kwetsbaarheid is niet zwak, maar juist heel krachtig.

Ik reis stukjes met je mee, maar jij moet het natuurlijk uiteindelijk zelf doen. Er kunnen heftige emoties of stukken uit jouw systeem naar boven komen. Kun jij jezelf daarin dragen en de verantwoordelijkheid nemen om hiermee om te gaan? Als je hierin een ja voelt, wil ik heel graag met jou gaan reizen.

In mijn praktijk geef voornamelijk Individuele opstellingen van (familie)patronen, blokkades en verlangens

Bij een opstelling krijg je via een individuele sessie duidelijkheid in jouw systeem. Zowel jouw familieleden, blokkades, je verlangen of verborgen verhalen worden opgesteld via vloerankers. Ik werk alleen met jou. Jij of ik stappen in het energetische veld. Soms werk ik met meerdere mensen als ik denk dat het voor jullie helpend is. Tijdens deze reis krijg je niet alleen inzicht in jouw hele systeem, maar ook mogen bepaalde zaken energetisch op de juiste plek gezet worden wat zorgt voor opklaring, opschoning en een betere relatie met jezelf en de ander.

Het is een diepe reis van minimaal 2 uur waarin jij jouw hoofdrol mag pakken en doorvoelen. Je hoeft hier geen enkele ervaring mee te hebben om het te kunnen. Ik begeleid jou helemaal in jouw reis en leer je om te kunnen zakken in jouw energie. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij dit kan. Samen gaan we zakken vanuit het denken naar het voelen.

Ik werk vanuit verbinding met mezelf en met jou. Daarom maken we vooraf kennis door even te bellen om op deze manier samen te voelen of een (familie-)opstelling op dit moment jouw pad is of dat er eerst nog wat anders nodig is. Dit doe ik omdat ik het heel belangrijk vind dat jij er een veilig en goed gevoel aan overhoudt zodat de opstelling jou echt in je kracht zet en je helpt om vooruit te komen in jouw helingsproces en/of reis.

Wil je meer weten over (familie-)opstellingen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Wat past er het beste bij jou?

Je staat zelf aan het stuur van de reis die we samen gaan maken.

Losse intake

50
 • Geen aanvullende kosten

Pakket A

160
 • 1 sessie
 • Sessie van plusminus 2 uur
 • Nazorg na de sessie
Favoriet

Pakket B

444
 • 3 sessies
 • Incl. 7,5% korting
 • Sessies van plusminus 2 uur
 • Nazorg per sessie en na het traject

Pakket C

720
 • 5 sessies
 • Incl. 10% korting
 • Sessies van plusminus 2 uur
 • Nazorg per sessie en na het traject

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Heb je vragen over de mogelijkheden die MaarOokIk biedt? Neem dan contact op.

Heb je vragen?

Heb je vragen over wat je op deze pagina gelezen hebt? Schroom dan niet om contact op te nemen.