Kom meer in je lijf therapie

Uit ervaring weet ik dat je uit je lijf kan vluchten door de dingen die je meemaakt in je leven. Je gaat vooral in je hoofd zitten en in het denken en je kan het contact met de rest van je lichaam totaal verliezen. Soms ben je dat zelf onbewust of bewust gaan doen als zelfbescherming door trauma’s, hoog sensitiviteit of andere oorzaken. Je bent dan op een gegeven moment de totale verbinding kwijt geraakt tussen jouw ziel en lijf waardoor er allemaal fysieke klachten en pijnen kunnen ontstaan en waardoor je ook niet als één geheel door het leven gaat. Jouw lichaam is je veilige huisje, maar je bent de sleutel kwijtgeraakt waardoor je voor een dichte deur staat. Je hebt jezelf letterlijk in de kou gezet. Je kan jezelf pas weer verwarmen als je weer naar binnen kan. Zodat jij je weer geborgen en veilig kan voelen en alles daarbuiten weer als een bijzaak kan zien en voelen. Om daar te komen zal je eerst weer moeten gaan voelen dat jouw lijf jouw veilige plek is. Soms is Holistische EMDR nodig om de overtuiging weer te kunnen voelen dat je lichaam veilig en van jou is. Soms is contact maken onder begeleiding wel de eerste stap. Wat jouw stap is, komen we samen wel uit.

Mijn manier van werken is afgestemd op jou en ik heb een holistische benadering. Ik kijk naar wat jij nodig hebt om weer contact te kunnen maken met jouw lijf. Om weer meer in contact te komen met jezelf maak ik een combinatie van coachingsgesprekken, meditaties, visualisaties, massages, beweging, creatieve therapie en andere vormen die op dat moment voor jou helpend kunnen zijn. Ik werk vanuit intuïtie en ervaring. Ik heb mijn ervaringen en studies samen gebundeld, ik ben geen psychotherapeut, maar ik heb door mijn werk en persoonlijke ervaringen wel heel veel kennis op kunnen doen om jou op dit stuk op weg te kunnen helpen. Ik werk daarom ook uit een andere invalshoek. Mocht ik denken dat je meer nodig hebt dan ik kan bieden, dan zal ik je zeker doorsturen naar een psychotherapeut of arts. Ben je onder behandeling van een arts dan is hun advies altijd leidend.

Tijdens deze sessies besteed ik ook aandacht aan prikkelverwerking. Als er altijd veel prikkels bij je binnenkomen of negatieve energie van anderen uit je omgeving opvangt, dan leer ik je manieren om je er meer voor af te kunnen sluiten zonder dat je weer uit je eigen lijf hoeft te vluchten. Als je uit balans bent geraakt kan ik je ook begeleiden om een beter balans in je leven te brengen. Deze sessies worden volledig op jou afgestemd.

Deze sessies leveren je meer rust en zelfvertrouwen op. Het levert je meer ruimte en vrijheid op om te kiezen hoe je omgaat met wie jij bent, met jouw omgeving en de bijbehorende situaties en verschillende meningen die je daarbij komen kijken. Je kunt de situatie niet altijd beïnvloeden, maar wel hoe jij zelf daarmee omgaat. Zo kom je steeds dichter bij wie jij als mens echt bent, wat jou beweegt en welk pad jij wil bewandelen. Als je je thuis voelt in je eigen lijf, je je hart kan inzetten als kompas en je je hoofd kan gebruiken als stuur, kan je leven in jouw licht en mooiste kleur en met meer bewustwording en energie.

Mocht je nog vragen hebben of ik wat voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

Ik voel mij sinds jaren weer blij!
Ik werd de volgende dag wakker en voelde dat ik in mijn kracht sta.
Ik heb gewoon geen dwangbehoefte meer.
Ik voel weer emoties die ik lang niet meer kon voelen.

Wat past er het beste bij jou?

Je staat zelf aan het stuur van de reis die we samen gaan maken.

Losse intake

50
 • Geen aanvullende kosten

Pakket A

140
 • 1 sessie
 • Sessie van plusminus 1,5 uur
 • Nazorg na de sessie
Favoriet

Pakket B

388
 • 3 sessies
 • Incl. 7,5% korting
 • Sessies van plusminus 1,5 uur
 • Nazorg per sessie en na het traject

Pakket C

630
 • 5 sessies
 • Incl. 10% korting
 • Sessies van plusminus 1,5 uur
 • Nazorg per sessie en na het traject

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Heb je vragen over de mogelijkheden die MaarOokIk biedt? Neem dan contact op.

Heb je vragen?

Heb je vragen over wat je op deze pagina gelezen hebt? Schroom dan niet om contact op te nemen.