Prijsoverzicht

Wat past er het beste bij jou?

Je staat zelf aan het stuur van de reis die we samen gaan maken.

Prijsoverzicht volwassenen

Losse intake Pakket A (1x)
FavorietPakket B (3x)
Pakket C (5x)
Holistische EMDR €50 €160 €148 €144
Coaching €50 €140 ±€130 €126
Kom meer in je lijf therapie €50 €140 ±€130 €126
Creatieve therapie €50 €150 ±€139 €135
Massages - €75 ±€70 ±€68
(Familie-)Opstellingen €50 €160 €148 €144

Prijsoverzicht kinderen t/m 11 jaar

Losse intake Pakket A (1x)
FavorietPakket B (3x)
Pakket C (5x)
Holistische EMDR €50 €120 €111 €108
Kom meer in je lijf therapie €50 €60 €56 €54
Creatieve therapie €50 €110 €102 €99
Massages - €50 €46 €45

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Heb je vragen over de mogelijkheden die MaarOokIk biedt? Neem dan contact op.

Nee, deze behandelingen worden vooralsnog niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Als je een pakket wil afnemen, maar je kan deze niet in één keer betalen. Dan betaal je per sessie. De pakketkorting wordt echter pas bij de laatste sessie in vermindering gebracht. Besluit je eerder te stoppen met het gekozen pakket, dan kan je geen gebruik maken van de korting.

De voorkeur gaat uit naar betaling per pin of door middel van een betaalverzoek. Contant kan alleen als er gepast betaald wordt.

In overleg kunnen we kijken hoe we er samen uit kunnen komen. Ik raad je aan vooraf goed na te denken en met mij te bespreken of het pakket overeenkomt met wat jij nodig hebt. Bij eerder stoppen met een pakket vervalt de pakketkorting.

Voor een massagepakket geldt dat je geen geld terugkrijgt als je deze niet (tijdig) gebruikt.

Vanaf de datum van aanschaf, is het pakket een jaar te gebruiken.

Nee, ik ben een coach/therapeut en ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd op het vakgebied dat ik uitvoer. Als je besluit bij mij in behandeling te gaan dan is dat je eigen keuze en dus ook op eigen verantwoordelijkheid.

Daarbij wil ik opmerken dat ik dit werk nooit zou doen als ik niet naar eer en geweten zou kunnen handelen. Ik doe dit werk met heel veel liefde en ervaring. Mijn doel is hetzelfde als jouw doel: zorgen dat jij beter in je vel gaat zitten.

Veiligheid en open en eerlijk zijn naar elkaar, voor, tijdens en na de behandeling, is voor mij zeer belangrijk. Ik zal er dan ook alles aan doen om deze band met je op te bouwen, zodat jij je veilig en beschermd voelt.

Jazeker, neem contact met mij op via de mail of telefoon dan kunnen we samen een mooie cadeaubon opstellen naar jouw wensen. De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de aanschafdatum.

Let op: een cadeaubon aan iemand cadeau doen voor een masssage is altijd goed. Mocht je iemand een behandeling cadeau willen doen, wees er dan 100% zeker van dat degene hier op zit te wachten en er echt klaar voor is. Overleg dat dus goed van tevoren. Als iemand dit zelf wil, is het juist een heel mooi geschenk.

Neem contact op

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de behandelingen van MaarOokIk of wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact op!