Podcasts van MaarOokIk

2021
Podcast #5: Investeren in jezelf is niet egoïstisch

Deze podcast gaat over dat het niet egoïstisch is om te investeren in jezelf. Veel mensen vinden echt tijd maken voor zichzelf lastig en blijven veel te lang doorgaan met het oude patroon waar ze diep van binnen erg ongelukkig mee zijn.

Lees verder...
2019
Podcast #4: Hoe wij het al 19 jaar volhouden

Aan een relatie moet je werken, eerlijk zijn tegen elkaar, elkaar vrijlaten en eigenlijk ook een van elkaars beste vrienden zijn. Dat is wat ons nu al 19 jaar in een relatie houdt. Is dat makkelijk? Nee. Luister in deze podcast de ervaring van mijn man en mij.

Lees verder...
2019
Interview door ZaanRadio op vrijdag 14 juni 2019

Een tijdje geleden ben ik benaderd door ZaanRadio om te spreken over MaarOokIk en over burn-out. Het leek mij super leuk om het te doen, maar heel eerlijk gezegd, ook erg spannend. Het was voor mij de eerste keer dat ik live op de radio zou zijn. Maar wie niet in het diepe durft te springen en kwetsbaar durft te voelen, zal ook niet groeien.

Lees verder...
2019
Podcast #3: Opkijken tegen een ander is neerkijken op jezelf

Iedereen kijkt wel eens tegen mensen op of denkt dat het bij de ander allemaal veel beter is. Maar zodra die gedachten te vaak door je hoofd schieten dan is het ongezond, want dan kijk je neer op jezelf en dan doe jij jezelf echt tekort.

Lees verder...
2019
Podcast #2: De ervaring met een burn-out

Hoe is het om een burn-out te hebben gehad? Wat deed dat met jou en het gezin? Luister in deze podcast naar het verhaal van mijn man.

Lees verder...
2019
Podcast #1: Verliezen we onze unieke zelf niet een beetje door alle smoesjes die we verzinnen in het leven?

Is ‘eerlijk zijn’ niet veel dichter bij jezelf blijven? Ik ben benieuwd. Ben jij echt jezelf? Durf jij jezelf te zijn? Of ben je onbewust of bewust je toch anders aan het voordoen dan hoe je werkelijk bent of hoe je je echt voelt? Hoe vaak ben je nou echt eerlijk tegen jezelf en tegen anderen?

Lees verder...