Start
20-06-2024 om 19:00 uur
Eind
21:00 uur
Max. aantal deelnemers
4
Prijs* per deelnemer
€25,00

Meditatie - Thema: Kom in verbinding met jezelf en wat jouw lichaam je wil vertellen

Soms zijn we door de drukte of door trauma of andere omstandigheden tijdelijk of al heel lang de verbinding met ons zelf kwijtgeraakt. Tijdens deze meditatie ik wil je bewust meenemen door te gaan reizen door je lichaam. Welke sensatie kom je tegen? Lukt het om erbij te komen? Doordat het een kleine setting is, kan ik soms een-op-een meereizen om jou de veiligheid te laten voelen van het doorvoelen en het hier zijn. Dit doe ik door aanrakingen, maar alleen als het voor jou goed voelt. Voor en na de meditatie is er voldoende ruimte om te wennen en te delen met mij en de anderen. Delen kan heel helpend zijn, maar voel je vrij om ook de stilte op te zoeken.

Voor deze meditatieavond hoef je niks mee te nemen. Alles ligt klaar en er is ook wat te drinken en wat lekkers aanwezig.

Deze avond word je ontvangen in een fijne rustige warme ruimte, waar je samen met een klein groepje mensen van maximaal 4 mensen en ik een open en fijne verbinding mag beleven. Iedereen die hier aanwezig is, voelt zich aangetrokken tot dit thema. Alles wat je hier wel of niet wil delen, blijft in deze ruimte.

Voordat de meditatie begint, maken we verbinding door we samen met een kopje thee / koffie en wat lekkers te nemen. Daarna neem je plaats op een plekje wat ik met liefde voor je heb klaargemaakt. Daar mag je even echt helemaal jouw ruimte innemen. Dan start de meditatie. Ik neem je helemaal mee in de meditatie. Doordat het een klein groepje is, voelt de meditatie heel persoonlijk. Waar nodig geef ik je ook aandacht door aanrakingen of andere rituelen tussendoor te geven. Na de meditatie kunnen we samen delen in de groep wat deze meditatie bij jou aanraakte of deed. Wil je het liever lekker in stilte zelf verwerken, voel je daar dan helemaal vrij in.

Delen is soms wel helen. Doordat je het hardop uitspreekt kan je het meer bekrachtigen en doorvoelen. Maar nogmaals die keuze is helemaal aan jou.

Voel jij een JA. Geef je dan snel op, want er zijn maar een paar plaatsjes. Ervaring is niet nodig, maar het is wel fijn als je je kan overgeven aan de stilte die er tijdens de meditatie mag ontstaan.

Tijdens de meditatieavond ben ik er voor jullie met al mijn liefde en kennis. En kan ik gebruik maken van edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage, aurasprays en andere rituelen. De avond is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Mocht je zelf met een eigen groepje een meditatie willen beleven, neem dan contact met mij op dan maak ik samen met jullie een mooie meditatie afgestemd op jullie zelfgekozen thema.

Ik hoop je te mogen ontvangen ❤.

Veel liefs Debbie

MaarOokIk

(Opgeven is mogelijk tot en met 13 juni - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: