Start
29-06-2024 om 10:00 uur
Eind
12:30 uur
Max. aantal deelnemers
4
Prijs* per deelnemer
€35,00

Vrouwencirkel - Thema: Voel de kracht van durven kiezen voor jezelf

Kiezen voor jezelf is makkelijker gezegd dan gedaan. Want de ervaring leert ons dat het niet altijd de leukste reacties oplevert. Zeker als jij het belangrijk vindt dat iedereen gelukkig is om je heen en dat iedereen blij is met de keuzes die gemaakt worden. Als je dit bekend voorkomt, dan ben jij bent vast ook heel loyaal en kan je je vast bijna altijd goed inleven iedereen.

Dan is jezelf wegcijferen vaak makkelijker dan gaan voor wat eigenlijk jouw behoefte is. Ook als het betekent dat het aan jou gaat blijven knagen, dan lijkt deze weg soms voor jou zelfs de enige weg.

Tijdens deze vrouwencirkel wil ik aandacht geven aan wat deze keuzes met jou doen of hebben gedaan. Wil ik je bewuster van maken dat ja zeggen tegen iemands anders behoefte, uiteindelijk veel meer schade geeft intern dan jij soms door zal hebben. daar zal ik tijdens deze vrouwencirkel meer over delen.

Af en toe is toegeven aan andermans behoefte heel sociaal en zeker geen groot ding. Alleen bij veel mensen is dat een gewoonte geworden. Hoe dat komt, kan verschillende oorzaken hebben. Waar dat bij jou vandaan komt, is erg goed om voor jezelf te weten. Vanuit dat punt kan jij een omslag maken naar de kracht om keuzes te gaan maken die ook goed zijn voor jou zijn.

Tijdens deze vrouwencirkel gaan we met liefde en zachtheid luisteren en delen met elkaar en van elkaar leren. Daarnaast ga ik samen met jou een innerlijke reis maken door een meditatie en maak ik gebruik van mijn kennis, rituelen en intuïtie.

Tijdens deze vrouwencirkel ga jij je geliefd voelen en ga jij een vuurtje in jezelf aanwakkeren zodat jij meer gaat voelen dat jij er ook toe doet. Je gaat ervaren dat meer kiezen voor jezelf en jouw eigen behoeftes je niet een slechter of minder leuk mens maakt. Je gaat voelen dat als jij dichterbij jezelf blijft, jij je gelukkiger voelt ook al betekent dat soms een teleurstelling voor een ander. Natuurlijk is een ander teleurstellen niet leuk, maar stel jezelf eens de vraag: “Is het wel oké dat ik mezelf steeds teleurstel?” Zou jij je beste vriendin aanraden dat ze zichzelf steeds moet teleurstellen?

Voel jij je aangetrokken tot dit thema en wil jij er meer over leren? Wil jij je echt gezien, gehoord en geliefd voelen door jezelf, mij en andere mooie, liefdevolle vrouwen. Geef je dan op voor deze fijne vrouwencirkel.

Tijdens deze vrouwencirkel ben ik er voor jullie met al mijn liefde en kennis. En kan ik gebruik maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage, aurasprays en andere rituelen. De ochtend is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Voel jij: “dit zal mij goed doen”? Of: “ik wil het wel proberen”?. Geef je dan op. Ik werk bewust met een kleine setting van maximaal 5 vrouwen zodat, een ieder krijgt wat ze nodig heeft. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop je te mogen ontvangen ❤.

Veel liefs Debbie

MaarOokIk

(Opgeven is mogelijk tot en met 22 juni - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: