Start
06-06-2024 om 19:00 uur
Eind
21:00 uur
Max. aantal deelnemers
4
Prijs* per deelnemer
€25,00

Meditatie - Thema: Ruimte innemen door ademen

Tijdens deze meditatieavond gaan we samen reizen door jouw ademhaling. Wat betekent ademruimte voor jou? Dit doen we zonder dat je afgeleid wordt door jouw ademhaling, door één te worden mét jouw ademhaling en daardoor niet in verwarring raakt.

We gaan samen door jouw ademhalingsstroming heen. Voelen waar het nog geblokkeerd is en proberen daar met liefde doorheen te ademen.

We gaan samen mediteren, doorvoelen en delen zodat jij heel bewust ruimte en rust gaat ervaren. Dit doen we door bewustwording en liefde voor jouw ademhaling te creëren en stil te staan bij wat ademhalen voor jou en anderen betekent, zowel fysiek als mentaal.

Voel jij een JA. Geef je dan snel op, want er zijn maar een paar plaatsjes. Ervaring is niet nodig, maar het is wel fijn als je je kan overgeven aan de stilte die er tijdens de meditatie mag ontstaan.

Tijdens de meditatieavond ben ik er voor jullie met al mijn liefde en kennis. En kan ik gebruik maken van edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage, aurasprays en andere rituelen. De avond is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Mocht je zelf met een eigen groepje een meditatie willen beleven, neem dan contact met mij op dan maak ik samen met jullie een mooie meditatie afgestemd op jullie zelfgekozen thema.

Ik hoop je te mogen ontvangen ❤.

Veel liefs Debbie

MaarOokIk

(Opgeven is mogelijk tot en met 30 mei - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: