Start
25-05-2024 om 10:00 uur
Eind
12:30 uur
Max. aantal deelnemers
4
Prijs* per deelnemer
€35,00

Vrouwencirkel - Thema: Ervaring met alcoholverslaving van een naaste

Naast iemand staan die je liefhebt (of het je partner is, een goede vriendin of een ouder) met een alcoholverslaving is niet niks. Ik kom steeds meer mensen tegen die daarmee te maken hebben of hebben gehad. De impact die dat kan hebben op jou is vaak groter dan jezelf doorhebt. Er heerst ook vaak een grote taboe of schaamte op. Dus vaak stoei alleen en eenzaam met je gevoelens en gedachten.

Je hebt het gevoel dat mensen in je omgeving die het zelf niet mee hebben gemaakt het toch niet begrijpen en jou of degene die jij liefhebt veroordelen. Ze geven je vaak goed bedoelde, maar voor jou, ongewenste adviezen. Terwijl je gewoon een luisterend oor nodig hebt. Een arm om je heen. Iemand die jou ziet en hoort.

Tijdens deze vrouwencirkel wil ik samen met andere vrouwen die daar ook ervaring mee hebben, stilstaan bij wat dit bij jou losmaakt of heeft gemaakt. Stilstaan bij wat jij nodig hebt om ermee om te kunnen gaan zonder dat jij je er helemaal in verliest. Of puur je even gezien te voelen. Laten voelen dat je niet alleen bent en je even gedragen laten voelen. Misschien fijn om te weten dat dit thema mijzelf persoonlijk ook niet vreemd is. Ik zie dat nu als voordeel, omdat ik deze vrouwencirkel daardoor nog beter kan begeleiden. Gelukkig heb ik het een plekje kunnen geven, maar deel met liefde aan jullie wat voor mij helpend was als dat voor de groep helpend is.

Ik hoop dat als jij voelt dat dit thema jou raakt, je over de drempel durft te stappen en jezelf gunt om ondergedompeld te worden in een warme cirkel met mooie, krachtige vrouwen. Weet dat, ook al voel jij je nu alles behalve krachtig, ik zeker weet dat er in jou een vuurtje zit waar nog heel veel kracht in zit om weer te mogen schijnen. Deze vrouwencirkel zou misschien wel dat zetje kunnen zijn die jij nodig hebt om ook weer de kracht te voelen in jou, waar je zo naar verlangt.

Tijdens deze vrouwencirkel ben ik er voor jullie met al mijn liefde en kennis. En kan ik gebruik maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage, aurasprays en andere rituelen. De ochtend is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Voel jij: “dit zal mij goed doen”? Of: “ik wil het wel proberen”?. Geef je dan op. Ik werk bewust met een kleine setting van maximaal 5 vrouwen zodat, een ieder krijgt wat ze nodig heeft. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop je te mogen ontvangen ❤.

Veel liefs Debbie

MaarOokIk

(Opgeven is mogelijk tot en met 18 mei - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: