MaarOokIk blogs

Foto bij het blog

"Vrijheid"

14:02 uur @ 27-10-2019 - directe link

Vrijheid.


Voor mij is het ultieme vrijheid als je jezelf kan uiten zonder dat je daarover na hoeft te denken.

Als je kan lachen vanuit je tenen zonder dat je erover nadenkt wat een ander daarvan vindt.

Als je doet wat je het liefs wil doen. Dus echt je hart volgt, omdat die jou de weg wijst.


Vrijheid betekent voor mij geen andere persoonlijkheid opzetten omdat je dan denkt dat je in de smaak gaat vallen, maar dat je juist je eigen keuzes en mening vormt omdat die jou het beste passen.


Vrijheid betekent voor mij je echte gevoel laten zien in welke vorm dan ook.

Vrijheid betekent mijn eigen lievelingsmensen om mij heen creëren, omdat ik vind dat ze wat aan mijn leven toevoegen. Vrijheid betekent ook 'nee' zeggen als ik nee wil zeggen.


Vrijheid betekent voor mij zoveel meer dan ik kan omschrijven in woorden.


Maar één ding is voor mij zeker: vrijheid begint bij jezelf.


Jij kan je eigen vrijheid creëren door jezelf niet te verstoppen. Laat zien wie je werkelijk bent, wees niet bang om uniek te zijn, dan voel je pas wat vrijheid met je werkelijke zelf kan doen.


Ik voel mij vrij om te zijn wie ik ben, ik geef mezelf de vrijheid om te zijn wie ik ben. En doordat ik dat mezelf gun doet het er niet meer toe wat een ander mij wel of niet gunt.

Ik gun mij liefde voor mezelf en dat voelt voor mij als dansen op mijn lievelingslied.


Ik gun jou het ook zo dat gevoel van gelukkig voelen met jezelf❤ Wil je dat ook? Wees dan niet bang om te investeren in jezelf en laat mij als coach jou begeleiden om ook die mooie vrouw in jezelf te durven zijn zonder angst en onzekerheid.


Ik was ooit ook die verstopte vrouw dus ik ken de weg en pak met liefde jouw hand om jou te laten zien dat vrijheid om jezelf te mogen zijn bestaat en die weg dichterbij is dan je nu denkt.


Maak dit jaar (2019) nog een afspraak bij MaarOokIk dan maak ik het intakegesprek gratis voor jou!! Dat gun ik jou recht uit mijn ❤ Ik heb stap 1 gezet naar jou. Durf jij stap 2 te zetten om mijn hand te pakken?💞 Ik kijk er al naar uit om jou te mogen ontmoeten.


Liefs, Debbie