11:10 uur @ 01-01-2019

In 2019 spring ik in het diepe van mijn missie

Ik heb zin om jou verder te helpen met jezelf te ontdekken en het beste in jezelf naar boven te halen, zodat ook jij kan zeggen: “2019 kom maar op!

Ik kijk al 2 jaar uit naar het moment dat ik er klaar voor ben om met mijn nieuwe plannen en ideeën echt aan de slag te gaan. En ja, wanneer ben je er nou echt klaar voor als je een perfectionist bent zoals ik? Als ik dat leidend zal laten zijn, vrees ik nooit!

Dus hier ben ik met mijn eerste blog...

Ik ga ervoor om samen met jou deze weg te gaan ontdekken. Mijn missie is mijn ervaringen en kennis over burn-out en vrouwen met een laag zelfbeeld te delen met jou. En waarom? Omdat ik zelf weet hoe het is om vast te zitten in je eigen web en hoe alleen en gevangen dat kan voelen. Ik gun iedereen de vrijheid die ik nu voel.

Het is een keuze om genoegen te nemen met wie je nu bent. Ik geloof en weet dat heel veel mensen zich diep van binnen liever anders willen voelen. Het gras is niet altijd zo groen bij een ander als het doet lijken. Iedereen heeft zijn issues. Sommigen groot en anderen weer klein. Je moet er mee leren dealen. Soms met beperkingen, trauma’s, tegenslagen en verlies in het leven. Maar wat mij betreft, is het ook een keuze of je dat zo wil laten of er met een andere blik naar gaat kijken, want dat is wel alles bepalend hoe erg het jouw leven op de lange termijn gaat beïnvloeden. En nee, verandering is niet de makkelijkste weg, maar wel een weg met nieuwe mogelijkheden en inzichten.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig maak en het stukje onvrede in jou wakker schud. Zodat je inziet dat het nooit te laat of te vroeg is jouw “nieuwe ik” te gaan ontdekken. En te gaan doen wat jij echt wil en niet wat jij denkt wat er van je verwacht wordt. Het is jouw leven en dus heb je recht op je eigen invulling en keuzes. Dit klinkt misschien wat eenvoudig allemaal en ja, dat klopt. Maar zoals ik zeg: “iedereen heeft zijn eigen issues en persoonlijkheid”, dus dat betekent ook dat je een eigen veranderingsproces nodig hebt.

Wil je daar persoonlijke begeleiding in en wil je ook echt veranderen?

Dan wil ik heel graag met jou aan de slag. Of je nou een vrouw bent met een laagzelfbeeld of heel onzeker bent; je vast loopt omdat je het leven leidt van wat je denkt wat ervan je verwacht wordt; of je bent een man of vrouw en je hebt een burn-out of je partner heeft dat; dan denk ik dat we er samen voor kunnen zorgen dat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Wil je weten hoe ik jou daar bij kan helpen? Neem dan even de tijd om mijn website verder door te lezen of neem contact op met mij.

Het is nu 31 december 2018

De champagne staat koud en de oliebollen staan al klaar. Ik heb er zin in! Mijn lieve vriendinnen komen zo, De mannen hebben al weken ervoor besproken welk vuurwerk ze dit jaar willen afsteken en de kindjes verheugen zich al op een avond vol gezelligheid met spelletjes, vuurwerk, marshmallows en al het magische gevoel wat Oud en Nieuw met zich meebrengt.

Ik ga proosten op 2019

Waar, hoop ik, heel veel mooie ontmoetingen gaan plaatsvinden. Misschien wel met jou!. Waar ik ook heel veel ga leren van jou en jij van mij.

Ik wens iedereen heel veel gezondheid toe en liefde om te krijgen en te geven. Ik hoop ook dat 2019 een jaar wordt waar er wat minder oorlog en armoede zal zijn en ja, dat is een te grote wens, vrees ik. Begin bij jezelf met deze verandering. Vind wat meer rust en balans in je leven. Stress wat minder en maak je wat minder druk om kleine dingen of dingen die er eigenlijk niet zo toe doen. Luister gewoon eens echt naar elkaar het kost je maar even tijd en het geeft je zoveel terug.

Geld is maar geld. Ja, we hebben het nodig, maar als jij het kan missen verwen dan gewoon eens iemand uit je omgeving die minder heeft. Zomaar even een avondje, middagje of dagje of wat dan ook. Pak samen een bioscoopje, ga samen lunchen of verzin iets anders leuks, geef gezelligheid en liefde. Want dat zijn dingen dat ieder mens nodig heeft om op te laden en weer door te gaan. En geloof me, het klinkt cliché, maar wat je ervoor terug krijgt, is onbetaalbaar.

Proost op alles wat het leven ons biedt! En tot snel!

Liefs Debbie Pouwels


Delen: