Werk aan je zelfbeeld

Verbeter jouw zelfwaardering

Ben jij een vrouw en wil jij graag weer meer van jezelf houden? Wil je niet bij alles denken: "Dat kan ik niet.", "Dat durf ik niet.", "Ik ben lelijk.", "Ik ben dik.", "Niemand houdt van mij.", "Ik ben niets waard.", "Ik ben waardeloos." en nog veel meer van deze negatieve gedachten die worden verteld door een stemmetje in je hoofd? Heb jij ook dit stemmetje dat jou bewust en onbewust belemmert in de stappen en keuzes die je wil maken?

Dan wil ik je helpen. Nee, makkelijk is het niet. Het is misschien wel iets wat al jaren of tientallen jaren bij je hoort. Het is echter wel iets dat je kan veranderen als je het echt zelf wil. Wil jij inzicht in jouw zelfbeeld? Doe hier de test.

Mijn ervaring

Ikzelf weet hoe jij je voelt en nu ik aan mijn zelfbeeld heb gewerkt, ik weer van mezelf durf te houden en mezelf echt durf te zijn, weet ik dat het mijn grootste geschenk aan mezelf is geweest. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude ik.

Alles is nu anders en het voelt zo fijn en vrij. Ik maak keuzes omdat ik dat echt wil en niet omdat ik denk dat dat van mij verwacht wordt. Ik heb nu mensen om mij heen die echt zijn en die mijn echte ik omarmen en mij aanmoedigen. Ik kan liefde geven recht uit mijn hart zonder twijfel en daarnaast kan ik het tegenwoordig ook ontvangen. Liefde werd mij altijd wel gegeven, maar ik kon het niet echt ontvangen, omdat ik dacht dat ik het niet verdiende. Dat is zo gegroeid omdat ik ook niet altijd de juiste mensen om mij heen heb gehad en de juiste liefde waardoor ik mezelf ook door die negatieve gedachtes ben gaan bekijken.

Jaren geleden ben ik zelf uit mijn ei gekropen en heb ik besloten dat ik gelukkig en blij met mezelf wil zijn en ook kunnen zeggen en voelen dat ik trots ben op mezelf. Ik wil liefde geven en kunnen ontvangen. Niet omdat het moet, maar omdat ik dat zo voel. Ook wilde ik beter mijn grenzen aan kunnen geven. Meer durven te luisteren naar mijn gevoel als iets niet goed voelt. Nee-zeggen als ik nee wil zeggen, tegen wie dan ook. Mijn eigen grenzen bewaken wat een ander daar ook van vindt. Ik wil in mezelf kunnen voelen dat het mijn lijf en mijn leven is, dus dat ik recht heb op mijn eigen grens ook al denkt de andere partij er anders over. Nee = Nee. Punt. Nu ik dat kan, merk ik dat ik niets liever wil dan andere vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal, laten zien dat het anders kan en dat jij daar zelf grip op kan krijgen door anders te gaan leren denken. Door liefde voor jezelf te gaan aanmaken en ontdekken.

Ik wil jou daar ook graag bij helpen. Ik doe dit op gevoel en eigen ervaring. Iedereen is anders en heeft ook andere dingen meegemaakt, maar ik geloof wel dat iedereen in staat is om een nieuwe basis fundering te kunnen bouwen naast een fundering van het verleden die niet zo positief is. Zodat je vanuit dat punt jouw eigen reële liefde kunt op bouwen voor jezelf. Ik heb al met veel verschillende vrouwen mogen werken dus ik ken de valkuilen en de beren op de weg. Ik kan jou laten voelen dat je er niet alleen voor staat en je op mij als coach mag leren vertrouwen. Ik geloof in jou, want als je dit leest, betekent al dat iets in jou zegt: “Ik wil het anders.”

Bel of mail mij gerust en laten we samen een gratis en vrijblijvend intakegesprek houden om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Wat heb je te verliezen?

Ik kijk naar je uit en hoop jou te mogen ontmoeten en je vertrouwen te mogen winnen.

Een kleine blik van wat je kan verwachten

Ik doe dit door samen met jou jouw mooie ik op te zoeken. Hoe voel je je nu en wat is in jouw ogen de persoon die jij wil zijn? Wat voelt goed en wat voelt 'gemaakt'? En ja, de nieuwe mooie jij voelt ook in het begin een beetje vreemd. Jouw omgeving kan vreemd reageren, omdat je anders doet en anders denkt. De echte mensen om jou heen, gaan je steunen. Die zullen we er ook bij betrekken waar dat nodig is. Ze zijn trots op jou.

We gaan zowel samen als jij alleen opdrachten uitvoeren. Ik ga je leren anders naar jezelf te kijken en jou hiervoor opdrachten meegeven. In dit proces hoop ik ook vertrouwen met je op te bouwen zodat je weet dat je er niet alleen voor staat en ik er als coach voor je ben. Je staat er niet alleen voor; ik doe dit met je samen, Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen. Wie wil nou niet de beste versie van haarzelf worden? En wie wil nou niet kunnen genieten van alles wat het leven biedt?

Locatie

Ik vind het belangrijk dat de coachingsgesprekken relaxt voelen en niet klinisch voelen. Daarom kies ik ervoor om de gesprekken gewoon bij mij thuis te doen aan de keukentafel of op de bank met een kop thee of koffie. Bij mooi weer kunnen we ook de buitenlucht opzoeken door in mijn tuin relaxt in het zonnetje te zitten of door een wandeling te maken. Wil je liever een kopje thee of koffie doen op een terras in de buurt, dan dat is ook zeker mogelijk. In de buurt waar ik woon, heb ik leuke en geschikte locaties om af te spreken.