Wandelsessie voor vrouwen

Geef jij genoeg om jezelf? Vind jij dat je er zelf ook echt toe doet? Eigen je jouw plek/positie wel toe binnen jouw gezin, werk, familie of vriendschappen? Of zet je jezelf altijd op de laatste plek? Neem jij jezelf wel serieus en heb je zelfrespect en liefde voor jezelf?

Ben jij jezelf en durf jij jezelf te zijn? Ben je blij met jezelf en het leven dat je leidt? Durf jij en sta jij echt aan het stuur van jouw leven? Bepalen anderen dat voor jou of heb je gedachten die jou tegenhouden?

Word jij belemmerd door onzekerheden, angsten of misschien wel door je omgeving en wil jij eindelijk leren om meer te doen wat jij wil? Of wil je jouw dromen volgen, die kunnen groot of klein zijn? Wil je in jouw eigen kracht gaan staan?

Dan kan ik jou helpen!

Ik was ook deze vrouw die ik hierboven beschrijf. En geloof mij, ik ken jouw angsten, onzekerheden, jouw excuses om te blijven doen wat je nu doet als geen ander. Ik heb ze ook allemaal doorlopen en allemaal gevoeld. En natuurlijk heb ik ze soms nog, maar dan wel op een gezonde manier.

Ik sta nu in mijn eigen kracht💫, heb balans in mijn leven en in de gevoelens die daarbij komen kijken ⚖. Ik heb geleerd om van mijzelf te houden❤. Ik mag er zijn met alles wat daarbij komt kijken: mijn persoonlijkheid, dromen, wensen, mening, et cetera.

En jij mag er ook zijn!

Samen gaan we opzoek naar de kern van wie jij bent. Alleen jij weet wie dat is en wat goed voelt. Ik heb daar alleen een ondersteunende rol in en soms hou ik je een spiegel voor. Ik kon leren om mezelf te ontdekken, jij kan dat ook! Ik geloof in jou, nu jij nog.

Maak kennis met mij en geef je op voor deze gratis wandeling, waar je mij en jezelf gaat leren kennen en je alle vragen mag stellen die je voelt of wil delen. Deze wandeling zal je meegeven dat je altijd een keuze hebt om je eigen pad te bewandelen.

Herken jij jezelf of iemand anders in dit verhaal? Kijk dan snel op de evenementenpagina en schrijf je gratis in voor een wandelsessie op de datum die jou goed past.