Foto van iemand met een laag zelfbeeld

Verbeter jouw zelfwaardering

Ben jij een vrouw en wil jij graag weer meer van jezelf houden? Wil je niet bij alles denken: "Dat kan ik niet.", "Dat durf ik niet.", "Ik ben lelijk.", "Ik ben dik.", "Niemand houdt van mij.", "Ik ben niets waard.", "Ik ben waardeloos." en nog veel meer van deze negatieve gedachten die worden verteld door een stemmetje in je hoofd? Heb jij ook dit stemmetje dat jou bewust en onbewust belemmert in de stappen en keuzes die je wil maken?

Dan wil ik je helpen. Nee, makkelijk is het niet. Het is misschien wel iets wat al jaren of tientallen jaren bij je hoort. Het is echter wel iets dat je kan veranderen als je het echt zelf wil. Wil jij inzicht in jouw zelfbeeld? Doe hier de test.

Mijn ervaring

Ikzelf weet hoe jij je voelt en nu ik aan mijn zelfbeeld heb gewerkt, van mezelf durf te houden en mezelf echt durf te zijn, weet ik dat het mijn grootste geschenk aan mezelf is geweest. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude ik.

Alles is nu anders en het voelt zo fijn en vrij. Ik maak keuzes omdat ik dat echt wil en niet omdat ik denk dat dat van mij verwacht wordt. Ik heb nu mensen om mij heen die echt zijn en die mijn echte ik omarmen en mij aanmoedigen. Ik kan liefde geven recht uit mijn hart zonder twijfel en daarnaast kan ik het tegenwoordig ook ontvangen. Liefde werd mij altijd wel gegeven, maar ik kon het niet echt ontvangen, omdat ik dacht dat ik het niet verdiende.

Jaren geleden ben ik zelf uit mijn ei gekropen en ik wil jou daar ook graag bij helpen. Wel kan ik dit alleen als je niet te bang bent voor verandering en als je stappen durft te zetten.

Foto van iemand met een sterk zelfbeeld

Samen aan de slag

Ik doe dit door samen met jou jouw mooie ik op te zoeken. Hoe voel je je nu en wat is in jouw ogen de persoon die jij wil zijn? Wat voelt goed en wat voelt 'gemaakt'? En ja, de nieuwe mooie jij voelt ook in het begin een beetje vreemd. Jouw omgeving kan vreemd reageren, omdat je anders doet en anders denkt. De echte mensen om jou heen, gaan je steunen. Die zullen we er ook bij betrekken waar dat nodig is. Ze zijn trots op jou.

We gaan zowel samen als jij alleen opdrachten uitvoeren. Ik ga je leren anders naar jezelf te kijken en jou hiervoor opdrachten meegeven. Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen. Wie wil nou niet de beste versie van haarzelf worden? En wie wil nou niet kunnen genieten van alles wat het leven biedt?