Training: Durf meer jezelf te zijn

Workshop: Durf meer jezelf te zijn

Tijdens deze training ga jij jezelf beter leren kennen. Ben jij wat onzeker of weet je op dit moment niet goed wat je wilt of waar je voor staat? Of misschien ben je verlegen? Of ben je geneigd je vaak aan de ander aan te passen en kost je dat heel veel energie en wil je het heel graag anders doen zonder je daarover schuldig te voelen? Dan is deze training wat voor jou.

Deze training is 1-op-1 met mij zodat je vrij kan praten over situaties waar jij tegenaan loopt. De eerste sessie zal vooral praten zijn over wat je hulpvraag is. Of misschien weet je dat nog niet, dan komen we daar samen wel uit. Je leest niet voor niets deze tekst. Er loopt op dit moment iets niet lekker en je wil het anders.

Hoeveel tijd gaat erin zitten?

Dat ligt ook een beetje aan de frequentie die jij kiest en hoe serieus jij het neemt. Het kan per persoon verschillen en daar heb ik alle begrip voor. Ik schat in dat je na 6 coachingssessies al echt een verschil merkt met hoe jij in het leven staat. En je daarna keuzes durft te maken waar jij je ook goed bij voelt of beter van wordt. Maar het zal ook voor iedereen anders zijn daarom kies ik ervoor om op maat met jou aan de slag te gaan. Tijdens de eerste trainingsdag stellen we samen doelen vast en daarop zal ik deze training aanpassen.

Tijdens deze training ga ik samen met jou opdrachten doen en situaties bespreken uit jouw leven waar jij vastloopt. Na afloop stuur ik je huiswerk toe. Het is huiswerk dat je in de praktijk kan toepassen, dus het kost niet heel veel extra uren buiten de trainingsuren om. Wel is het belangrijk dat je er serieus mee aan de slag gaat. Je noteert in je schriftje op welke situatie je anders hebt gereageerd dan je voorheen deed en wat het met je doet zodat we het samen kunnen bespreken op de volgende training. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor de eigen keuzes in je leven. Ik kan je coachen en spiegelen, maar hoe je ermee om gaat is jouw eigen verantwoording.

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht dat je je openstelt voor mij. Alles wat je met mij bespreekt, blijft tussen ons. Ik kan je alleen maar op de juiste manier coachen als we open en transparant naar elkaar zijn. Ondanks dat verandering spannend is, kan ik je verzekeren dat verandering soms nodig is om door te kunnen stappen op je eigen pad. Je mag jezelf zijn, je eigen keuzes maken en je eigen gevoel volgen. En wat dat is dat gaan we samen ontdekken en samen aan werken.

Ik beloof je dat dit een leuke interactieve training is waar we aan jouw doelen werken op een fijne manier van vrouw tot vrouw. Niemand is perfect en doet alles goed en ik zeker ook niet. Maar ik geloof wel dat ik jou kan coachen op jouw pad zodat ook jij gaat ontdekken dat jezelf durven zijn je lucht en vreugde aan jouw eigen leven gaat geven.

Hoe nu verder?

De training duurt ongeveer 60 minuten per training. De training bestaat doorgaans uit 6 trainingsuren. De kosten bedragen €20 per trainingsuur. Betaal je in één keer dan kost het €115 voor de gehele training van zes keer.

De datums en tijdstippen, daar komen we samen wel uit. Neem contact op met MaarOokIk voor een afspraak of voor meer informatie.