Tarieven

MaarOokIk streeft naar een eenduidige en overzichtelijke prijsduiding voor haar diensten.

Voor diensten aan particulieren gelden de volgende prijsstellingen (inclusief BTW), exclusief reis- en parkeerkosten en huur externe ruimte:

Dienst Duur Prijs Omschrijving
Intakegesprek coachingstraject 60 minuten EUR 45,00
Tijdelijk EUR 22,50
Een beeld krijgen van jou en de mogelijkheden die MaarOokIk voor jou kan bieden. Als resultaat van deze sessie zal er een coachingsovereenkomst en behandelplan worden opgemaakt.
Nu van in 2019 met 50% korting.
Coachingssessie 45 minuten EUR 55,- Tijdens de coachingsessies geven we invulling aan datgene wat beschreven is in het behandelplan. Coachingssessies kunnen bij mij in de praktijk, via de webcam of op een andere locatie. Vraag naar de mogelijkheden.
Groepssessie 2 uur EUR 200,- Deze sessie wordt gebruikt om uitleg te geven over een burn-out aan familie, vrienden en andere omstanders. Er is plek voor maximaal 10 personen.
Losse coachingsessie 2 uur EUR 85,- Deze sessie wordt gebruikt om andere problemen dan burn-out- of laag zelfbeeld-gerelateerde zaken te behandelen. Lees de pagina 'Losse coachingssessie' voor meer informatie.

Particulieren worden verzocht om bij aanvang van de afspraak het verschuldigde bedrag te betalen middels pin.

Voor diensten aan werkgevers en/of andere zakelijke samenwerkingen wordt verzocht contact op te nemen voor een maatwerkpakket en bijbehorende prijs.