Recensies

"Dankzij Debbie veel inzichten mogen krijgen over mezelf en mijn ontwikkeling. Het mooiste vind ik dat ze jou laat nadenken over dingen, dus ze geeft eigenlijk je de kracht om zelf iets te willen veranderen. Ik raad MaarOokIk zeker aan als je de stap wilt nemen tot een betere versie van jezelf."

Mariska van Sichem, 24 februari 2020

"Debbie is toegankelijk, vrolijk, vriendelijk en geeft goede adviezen en bovenal heeft ze talent om mij aan het denken te zetten over mijzelf. Ze is empathisch, geeft goede adviezen en vooral erg prettig om met haar te kunnen sparren. Heb je een 'ding' waarbij je een warme, hulpvaardige, vriendelijke maar ook adequate begeleiding nodig hebt? Dan is Debbie de persoon om bij aan te kloppen! Overigens zou ik ook haar workshops aanraden. Ik had Dinsdag avond een workshop met Debbie gevolgd (wat overigens totaal niks voor mij is) waar ik onverwachts toch heel veel plezier heb gehad. Het was erg prettig om met Debbie te kunnen “sparren”. Daar kwamen heel wat aandachtspunten uit en dan vielen er een aantal puzzelstukjes op hun plaats wat heel prettig is want zo blijf ik nadenken over mijn ontwikkeling."

Lucy Taven, 13 februari 2020

"Debbie is erg betrokken en geeft je het vertrouwen dat je volledig mag zijn wie je echt bent. Door haar inlevingsvermogen en eigen ervaringen voelt ze haarfijn aan wat er nodig is om dit proces in gang te zetten en te begeleiden."

Marije, 31 december 2018

"Ik ken Debbie al lange tijd en heb mogen zien hoe zij van een meisje met een laag zelfbeeld is uitgegroeid tot een sterke volwassen vrouw. Een vrouw die weet wie zij is en wat zij wil en hoe het leven in elkaar zit. Doordat zij dit proces zelf zo intens heeft meegemaakt, kent ze alle diepe dalen en hoogtepunten en is daarom de aangewezen persoon om andere vrouwen met een laag zelfbeeld hierin te begeleiden. Zij luistert intensief en weet met haar advies en motivatie voor iedereen weer de zon te laten schijnen! Ook haar directe ervaring met mensen met een burn-out zorgt ervoor dat zij ook hierin een perfecte begeleiding geeft. Zij verstaat de kunst om je terug te brengen naar je kern zodat je de vrouw kunt zijn die je verdient te zijn en je sterk en vol vertrouwen in het leven staat."

Vivian Kuijpers, 31 december 2018

"Een aantal jaren geleden kwam ik op het schoolplein voor het eerst in contact met Debbie. Meteen de eerste keren dat ik haar zag (toendertijd nog als klant in haar schoonheidssalon) was daar een heel warme open vrouw die me op mijn gemak liet voelen. Oprecht interesse in mij als mens. Wat begon als een "zakelijk" contact groeide al snel uit tot een vriendschap. Een heel bijzondere vriendschap. Debbie zag de vrouw achter de grijze muis die ik toen was. Maar ook iemand die zichzelf overschreeuwde om een laag zelfbeeld te verbloemen. Dit werkte goed, maar niet bij Debbie. De veilige muur die ik om me heen had gebouwd werd door Debbie steentje voor steentje lager gemaakt. Maar nooit zonder uit het oog te verliezen hoe dat voor mij was. Langzaam werd ik ook weer meer vrouw. In kleding, uiterlijk, gedrag. Durfde ook mijn zachte kant te tonen. Er werden goede gesprekken gevoerd, spiegels voor gehouden, gelachen, gehuild en zelfs ruzie gemaakt. Maar dit was allemaal mogelijk! Debbie is een professional op haar vakgebied. Haar werk is haar passie en Debbie weet als geen ander je te helpen om zelf weer te geloven in je kracht."

Wendy van Doorn, 31 december 2018

"Debbie is een fijne, lieve persoonlijkheid waar je je gevoel in goed vertrouwen kwijt kunt. Ze loodst je met haar lieve persoonlijkheid door moeilijke momenten heen. Haar positiviteit geeft mij ook altijd een oppepper wanneer ik dat nodig heb. Ik zou bij niemand anders willen! Zeker de moeite waard om naar haar toe te gaan."

M. Offenberg, 31 december 2018

"Debbie is rustig en betrokken waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ik kan heel goed merken dat zij uit eigen ervaring put. En dat zorgt ervoor dat het voelt alsof ik er niet alleen voor sta."

WvtV, 31 december 2018