Foto van Debbie

Over mij

Ik ben een trotse, ambitieuze moeder van twee dochters, gek op mijn man, gek op mijn vriendinnen en moeder, die zijn alles voor mij. Ook zijn zij mijn inspiratiebronnen en als het nodig is mijn steun en motivatie om te doen wat mijn gevoel mij vertelt. Daarnaast wandel ik graag met mijn hondje Bo in het bos om even uit te waaien en om heerlijk weg te dwarrelen in gedachten, daar houd ik van! Ook hou ik van een feestje of ga ik graag uit eten of een weekendje weg. Ontspanning zoek ik daarnaast bij mijn vriendinnen; lekker met een kop thee op de bank om te kletsen met elkaar of samen naar de sauna om even op te laden. Samen zijn met mijn vriendinnen zijn mijn geluksmomentjes.

Eigenlijk ben ik een echt gezelschapsmens die graag onder de mensen is. Maar sinds een aantal jaar geleden heb ik ook geleerd om alleen met mijzelf te zijn. Ik had nooit verwacht dat ik dat fijn zou vinden. Vroeger vond ik alleen zijn met mezelf vreselijk, want ik was liever bezig met anderen, zodat ik niet naar mijn eigen gedachten of gevoelens hoefde te luisteren.

Maar toen ik meer last kreeg van mijn chronische ziekte 'Syndroom van Tietze' en ik andere reumatische klachten kreeg, kon ik er niet meer omheen. Ik had veel pijn, was vreselijk moe en op bed liggen was soms het enige dat ik kon. En ja, dan hebben de gedachten de vrije loop natuurlijk, want ik kwam niet veel meer de deur uit. Toen moest ik wel met mezelf aan de slag.

Ik heb geleerd om van mezelf te gaan houden, onverwerkte gebeurtenissen een plekje te geven en ik heb geleerd om te accepteren dat mijn lijf niet meer alles kan en ik mijn leven anders moet gaan invullen. In het 'medische wereldje' kunnen ze niets voor mij betekenen, behalve pijnbestrijding met zware medicatie, maar dat is iets waar ik op langere termijn niets aan heb. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een voedingsgeneeskundige. Nu eet ik anders, heb ik meer rust en balans aangebracht en daardoor voel ik me al veel beter, heb ik meer energie en kan ik weer vooruit kijken.

Omdat ik mijn vorige beroep niet meer kon uitvoeren omdat dat meer fysiek was, heb ik me omgeschoold tot coach. Zoals jullie op mijn website kunnen lezen richt ik mij op vrouwen. Vrouwen die minderwaardigheid gevoel hebben of stilstaan en geen keuze kunnen maken of chronisch ziek zijn en daardoor vast lopen. Ik word er blij van als ik zie dat deze vrouwen hun gevoel weer durven te volgen en gaan genieten en met liefde voor zichzelf weer gaan stralen in dit leven. Daarnaast coach ik vriendinnen om de verbinding weer samen te vinden als ze die door verschillende factoren even kwijt zijn geraakt.

Mijn hele leven ben ik al een luisterend oor voor mijn omgeving en het lijkt mij een leuke uitdaging om vrouwen weer te laten stralen en weer krachtig in het leven te zien staan. Met heel veel liefde voor zichzelf. Dit bereik ik niet alleen met theorie uit een boekje, maar ook met eigen ervaring en gevoel dat ik volg om deze vrouw te kunnen coachen op een manier die bij haar past.

Gun jij jezelf ook dit mooie cadeau? Neem dan contact met mij op zodat we samen de mooiste versie van jezelf gaan ontdekken!