Magneetmassage

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een magneetmassage. Zoals de naam al zegt, werk ik inderdaad met magneten tijdens deze massage. Dit zijn magneten speciaal ontwikkeld om mee te masseren. De massage kan op de kleding gegeven worden maar ook op de blote huid. In mijn praktijk kies ik ervoor om alleen op de blote huid massage te geven, omdat ik zelf dan meer in verbinding sta met jou om zo te voelen wat de massage met je doet. Daarnaast masseer ik tussen de magneetmassage door ook met de handen en dat werkt prettiger voor mij met massage-olie. Dit doe ik met een speciaal ontwikkelde massage-olie, op natuurlijke basis, voor magneetmassages. Echter tijdens een coachingssessie wil ik nog wel eens een korte nek- en schoudermassage geven met tussenstof (kleding) om je even te laten ontspannen voordat we gaan praten. Soms helpt dat om even beter in het hier en nu te komen, zodat je daarna beter over je gevoel kan praten.

Wat kan een magneetmassage voor jou betekenen?

Ervaring leert dat een magneetmassage een bijdrage kan leveren aan het volgende:

  • Een magneetmassage kan je een directe ontspanning geven die vaak ook langdurig doorwerkt.
  • Tijdens een magneetmassage wordt jouw doorbloeding gestimuleerd, waardoor je zuurstofopname in je cellen worden verbeterd.
  • Afvalstoffen worden door deze massage afgevoerd.
  • Veel mensen geven aan na de massage verminderde klachten te hebben.
  • De massage ondersteunt je om fysiek en mentaal meer in balans te kunnen komen.
  • De massage heeft een positieve werking op spieren, hormonen en energiebanen.

Ben jij toe aan een massage om gewoon even te ontspannen en heb even een momentje voor jezelf nodig? Of heb je het gevoel dat je lijf pijnlijk vastzit door spanningen of andere gebeurtenissen? Of heb je last van spierpijn door sporten? Dan is dit zeker een heel fijne massage. Mocht je een sportblessure hebben, laat het me dan weten, want ik masseer je dan alleen als je verder gezond bent. Bij twijfel raadpleeg je altijd eerst een arts of fysiotherapeut.

Het is een massage waar ik weinig druk geef, dus ook bij pijnlijke spieren is het goed te ondergaan. Wil je liever wel méér druk, dan is dat ook mogelijk. Tijdens de massage zal je merken dat je een diepe ontspanning beleefd met een positief effect op je gesteldheid.

Iedere klant beleefd zijn eigen ervaring. Wat ik regelmatig terugkrijg van klanten, is dat ze warmte ervaren. Anderen geven ook wel aan een prettige tintelingen te voelen wat gepaard gaat met een algehele ontspanning. Na elke magneetmassage vraag ik je een glas gemagnetiseerd water te drinken, zodat de losgekomen afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Als je dat niet doet, dan kan je dat misschien vergeten en last krijgen van hoofdpijn omdat je niet goed je afvalstoffen hebt kunnen afvoeren.

Na de massage zal ik, indien gewenst, je rug nog een gratis scrubbehandeling geven en sluit ik af met een heerlijke bodycrème. Dit is gewoon een extraatje voor jou van mij, omdat de rug wel wat extra verzorging kan gebruiken en we er immers zelf niet goed bij kunnen.

Let op: ik masseer alleen vrouwen en kinderen. Deze behandeling vervangt geen medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een (huis)arts. Al mijn behandelingen zijn niet erotisch getint!

Voordat je een massage inboekt, vraag ik je nog even om de contra-indicaties goed door te lezen.

Ik hoop je snel te zien en mocht je nog vragen hebben over deze massage, dan hoor ik het graag.