Luisterend oor

Het klinkt misschien gek om een coach te bellen voor een luisterend oor, maar dat vind ik helemaal niet gek. In Nederland hangt er nog onnodig een taboe op, maar in andere landen is het de gewoonste zaak om af en toe eens of elke maand naar een coach te gaan om even alles eruit te gooien wat je bezighoudt. Soms om even een luisterend oor te krijgen en soms omdat je even vastloopt in iets. We hebben allemaal wel eens behoefte aan iemand die echt naar jou luistert. Iemand waar je alles tegen kan zeggen wat je op dat moment voelt. Een voordeel van naar een coach gaan, is dat je echt alles kan zeggen zonder dat je iemand kwetst.

Soms wil je gewoon even alleen maar jouw verhaal kwijt, jouw tranen laten vloeien en even roepen hoe je je voelt. Of dat nou enthousiasme, verdriet, eenzaamheid, onbegrip, bedrog, een nieuwe stap of iets anders is. Je hebt behoefte om het eruit te gooien, door het even van je af te praten zonder consequenties. Dat bied ik jou aan. Je mag even gewoon echt jezelf zijn. Daar heb ik geen mening over, we hebben allemaal gevoelens. Ik geloof niet dat je het altijd maar alleen hoeft te doen.

We kunnen samen gaan wandelen, samen op de bank zitten met een kop koffie of thee, in een koffiecafé zitten, in mijn praktijkruimte plaatsnemen, maar als je het fijner vindt, kan het ook via beeldbellen! het is jouw momentje waar het even alleen om jou kan en mag gaan. Mocht je er vragen over hebben neem dan gerust contact met mij op.

Locatie

Ik vind het belangrijk dat de coachingsgesprekken relaxt voelen en niet klinisch voelen. Daarom kies ik ervoor om de gesprekken gewoon bij mij thuis te doen aan de keukentafel of op de bank met een kop thee of koffie. Bij mooi weer kunnen we ook de buitenlucht opzoeken door in mijn tuin relaxt in het zonnetje te zitten of door een wandeling te maken. Wil je liever een kopje thee of koffie doen op een terras in de buurt, dan dat is ook zeker mogelijk. In de buurt waar ik woon, heb ik leuke en geschikte locaties om af te spreken.