Losse coachingssessie

Heb je geen zin om een heel coachingstraject aan te gaan, maar loop je wel ergens op vast? Dan is dit misschien iets voor jou.

Je kan bij mij een afspraak maken voor 120 minuten. Hoe je deze tijd invult is helemaal aan jou. Soms heb je gewoon even een luisterend oor van iemand nodig die los van jouw situatie staat. Of je hebt iemand nodig die even een frisse blik werpt op jouw leven. Het kan ook zo zijn dat je van jezelf al weet waar je tegen aanloopt, maar dat je gewoon even het overzicht niet meer hebt.

Diverse voorbeelden waar je tegen aan kan lopen en even een frisse blik daarop wil: het lukt niet goed om te plannen of om prioriteiten te stellen. Je hebt een conflictsituatie en/of twijfelt over jezelf. Dit zijn allemaal dingen waar ieder mens in hun leven tegen aanloopt.

Wat het ook is, je bent bij mij welkom voor een gesprek wat te allen tijde tussen ons blijft (ook al ken ik je misschien wel persoonlijk). Je mag best weten dat ik ook weleens gecoacht word en ik schaam mij er niet voor, want ik vind het vaak verhelderend!

Lees hieronder verder voor de mogelijkheden.

Rozenkwarts hartje vastgehouden in gevouwen handen.

Ik ben een luisterend oor voor jou

Soms wil je gewoon even alleen maar jouw verhaal kwijt, jouw tranen laten vloeien en even roepen hoe je je voelt. Of dat nou enthousiasme, verdriet, eenzaamheid, onbegrip, bedrog, een nieuwe stap of iets anders is. Je hebt behoefte om het eruit te gooien, door het even van je af te praten zonder consequenties. Dat bied ik jou aan. Je mag even gewoon echt jezelf zijn. Daar heb ik geen mening over, we hebben allemaal gevoelens. Ik geloof niet dat je het altijd maar alleen hoeft te doen.

We kunnen samen gaan wandelen, samen op de bank zitten met een kop koffie of thee, in een koffiecafé zitten, in mijn praktijkruimte plaatsnemen, maar als je het fijner vindt, kan het ook via Skype! het is jouw momentje waar het even alleen om jouw kan en mag gaan. Mocht je er vragen over hebben neem dan gerust contact met mij op.

Een frisse blik op jouw leven

Voel je je al een tijdje niet zoals je wil, maar je kan de vinger niet op leggen op de oorzaak? Dan kan ik met jou in gesprek gaan. Samen met jou ga ik proberen te achterhalen waar jouw gevoel vandaan komt. Ik ga je eerst vragen hoe je leven er op dit moment uit ziet en daarna gaan we alles samen een-voor-een langs om te kijken of dat jou echt gelukkig maakt. Wellicht zijn er dingen die voor jou niet lekker lopen of dat er geen uitdaging meer uit te halen valt voor jou.

Misschien is het tijd voor verandering of gewoon tijd voor een goed gesprek met jezelf, jouw partner of jouw beste vriendin. Dit gesprek kan alle kanten op gaan. Maar ik ga je niet vertellen wat je moet doen. Daar geloof ik niet in. Het is jouw leven en daarmee dus ook jouw eigen keuzes.

Door er hardop met iemand over te praten die los staat van jouw leven en misschien wel de vragen stelt die jij jezelf nog niet hebt gesteld, zal je ervaren dat je met heel andere gedachten en inzichten gaat komen. Deze komen dan echt helemaal uit jezelf, waardoor je situaties gaat aanpakken of veranderen in jouw leven waar je wel achter kan staan.

Twijfel je? Probeer het gewoon, je hebt niets te verliezen. Want wat je ook denkt of voelt na een afspraak met mij, het brengt je verder, omdat je uit jouw eigen veilige cirkel bent gestapt. Het zet je in actie en aan het denken. Misschien heb je niet meteen de antwoorden waar je op gehoopt had, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze er komen, want als je dat gevoel wil doorbreken dan lukt jou dat.

Heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Een gloeilamp op een 'ideeënwolk'

Ik help je op weg

Benen met schoenen in een plas water.

We hebben allemaal verschillende karakters en daardoor door ook verschillende karaktereigenschappen. We kunnen daarnaast niet allemaal overal even goed in zijn. We lopen wel eens vast met onszelf of met een ander. Dat kan ik in +/- 2 uur natuurlijk niet oplossen of veranderen. Dat wil ik ook niet. Wat ik wel kan, is het samen met jou bespreken en een patroon ontdekken. Je krijgt persoonlijk huiswerk mee, zodat je zelf de handvaten hebt om ermee aan de slag te gaan.

Het is natuurlijk een korte tijd dus ik probeer de sessie zo efficiënt mogelijk in te steken. Je loopt er tegenaan dat je het lastig vindt om bijvoorbeeld je tijd in te delen. Dan vind je het waarschijnlijk lastig om prioriteiten te stellen en om 'nee' te zeggen, of je hebt moeite met keuzes maken en daarachter te staan. Dan zal ik met jou specifiek op dit stuk in gesprek gaan om met jou daaraan te werken.

Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan is een vervolgafspraak altijd mogelijk. Deze afspraak kunnen we het beste doen bij mij in de praktijk omdat we dan zo min mogelijk worden afgeleid. Mocht je het liever via Skype doen of bij jou op locatie dan is dat ook mogelijk.

Loop je vast? Laat mij je op weg helpen zodat je weer verder kunt. Vele onderwerpen zijn mogelijk of het nou gaat om werk, persoonlijke doelen, conflicten, in je eigen kracht kunnen staan, et cetera, bel of mail gerust voor meer informatie dan kan ik je vertellen of ik jou verder kan helpen met de dingen waar jij in vastloopt.