Hotstonemassage

Ben je toe aan ontspanning? Dan is een hotstonemassage zeker een heel fijne massage om te ondergaan. Bij een hotstonemassage geef ik je een rug-, nek- en schoudermassage. Wanneer ik merk dat jouw armen en handen ook spanning hebben, dan neem ik die ook mee tijdens de massage.

Ik masseer met mijn handen en wissel dit af met warme stenen in mijn handpalmen. Soms hoor ik dat mensen denken dat je je aan deze stenen kan verbranden. Daar hoef je helemaal niet bang voor te zijn. De stenen zijn niet zo heet dat je daar aan kan verbranden. Soms voelen ze wel heet aan als ik ze bijvoorbeeld in je knieholtes leg, maar dan heb ik er voldoende handdoeken tussen zodat je alleen de warmte voelt en je er niet aan kan verbranden. Naast de stenen gebruik ik massage-olie. Aan deze olie wil ik weleens, voor de totale belevenis en ontspanning, etherische oliën toevoegen. Mocht je dat liever niet hebben, geef dat dan even vooraf aan, dan houd ik daar rekening mee.

Wat kan een hotstonemassage voor jou doen?

Een hotstonemassage steunt bij zelfherstel en doordat ik masseer richting je lymfeklieren, voert je lichaam de losgekomen afvalstoffen in je lijf af. Deze massage stimuleert je lichaam weer beter in balans te komen. Dit komt door de warmte die hotstone stenen afgeven. In combinatie met de geuren van de etherische oliën zorgt dat voor een totale ontspannende belevenis. De warmte van de hotstonemassage kan ook helpend zijn om je vertrouwd en geborgen te voelen, mocht je het moeilijk vinden om te ontspannen. Warmte is goed voor vastzittende of gespannen spieren door stress, drukte of andere mentale gevoelens. De warmte is ook goed voor de bloedsomloop van je lichaam. De warmte helpt je spieren en jou te ontspannen zodat je in een diepe, prettige ontspanning komt tijdens de massage. Op deze manier voelt het echt even als een momentje voor jezelf.

Na de massage zal je je heerlijk loom voelen. Ik raad je ook aan om daar lekker aan toe te geven. Wel belangrijk is het om de rest van de dag voldoende water te drinken, zodat je lichaam goed kan doorspoelen. Op deze manier help jij je lichaam mee om alle losgekomen afvalstoffen af te voeren. Ik bied na de behandeling ook een glas water aan zodat je het niet vergeten kan. De meeste mensen ervaren de volgende dag meer energie.

Na de massage zal ik, indien gewenst, je rug nog een scrubbehandeling geven en sluit ik af met een heerlijke bodycrème. Dit is gewoon een extraatje van mij voor jou, omdat de rug wel wat extra verzorging kan gebruiken en we er immers zelf niet goed bij kunnen.

Let op: ik masseer alleen vrouwen en kinderen. Deze behandeling vervangt geen medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een (huis)arts. Al mijn behandelingen zijn niet erotisch getint!

Voordat je een massage inboekt vraag ik je nog even om de contra-indicaties goed door te lezen.

Ik hoop je snel te zien en mocht je nog vragen hebben over deze massage dan hoor ik het graag.