Edelstenenmassage

Rozenkwartsmassage

In mijn praktijk richt ik mij als coach vooral op vrouwen. Mijn doel is om deze vrouwen weer in hun eigen kracht te zetten en weer liefde voor zichzelf te laten voelen. Deze massage is een heel mooie aanvulling om dat te bereiken. De Rozenkwarts zijn de meest liefdevolle stenen die ik ken. Deze stenen staan voor de liefde in alle opzichten.

Tijdens de massage zal ik met deze stenen in mijn handen masseren. Het is een zachte steen die zorgt voor innerlijke heling. De Rozenkwart opent je hartchakra. Door dit te doen, zal je makkelijker bij je gevoel komen en zullen blokkades bij jou langzaam gaan openen. Wat er loskomt, is heel verschillend. Sommige dingen kan je meteen loslaten, sommige gevoelens hebben wat meer tijd nodig. Het belangrijkste is dat je het er durft laten zijn op dat moment en dat jij je gevoel volgt. Wil je erover praten? Dan mag dat. Wil je liever het voor jezelf houden? Dan is dat ook helemaal goed. Volg je gevoel.

De Rozenkwarts kan jou ondersteunen op vele manieren. Ze kan je ondersteunen bij vertrouwen opbouwen en verdriet, rouw of de liefde voor jezelf te stimuleren. Ook is ze ondersteunend bij trauma- en verdrietverwerking. Ze kan jou ondersteunen om meer innerlijke rust te gaan voelen en daardoor beter in balans te komen en dus meer in je eigen kracht te kunnen gaan staan.

Soms kan het zijn dat ik er andere stenen bij gebruik. Dat gaat puur op gevoel van wat ik denk dat jij op dat moment nodig hebt. Deze stenen zal ik dan in je handen geven of op een specifieke plek leggen, zodat jij je daarmee kan verbinden door gewoon de stenen er te laten zijn en te voelen. Verder gaat het vanzelf, dus je hoeft geen ervaring te hebben met stenen. Iedereen kan dat.

Naast dat ik met de stenen werk en masseer, zal ik ook met mijn handen masseren. Dit doe ik omdat ik op deze manier beter in verbinding sta met jou en om te voelen waar de spanning in je lijf zit. Ook kan ik soms met mijn handen een blokkade makkelijker opheffen door daar te masseren.

In de kamer maak ik gebruik van een ontspannende aroma. Mocht je daar niet tegen kunnen, geef dat dan even vooraf aan, dan houd ik daar rekening mee.

Deze massage is voor iedereen geschikt die toe is aan ontspanning en meer verbinding met zichzelf wil. Ook voor kinderen is dit een geschikte massage. In mijn praktijk kunnen kinderen vanaf 6 jaar komen.

Na de massage zal ik, indien gewenst, je rug nog een scrubbehandeling geven en sluit ik af met een heerlijke bodycrème. Dit is gewoon een extraatje aan jou van mij. Omdat de rug wel wat extra verzorging kan gebruiken en we er zelf niet goed bij kunnen, bied ik deze mogelijkheid na elke massage aan.

Let op: ik masseer alleen vrouwen en kinderen. Deze behandeling vervangt geen medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een (huis)arts. Al mijn behandelingen zijn niet erotisch getint!

Voordat je een massage inboekt, vraag ik je nog even om de contra-indicaties door te lezen.

Ik hoop je snel te zien en mocht je nog vragen hebben over deze massage dan hoor ik het graag.