MaarOokIk blogs

Foto bij het blog

Blogmarathon maart 2019 - Vandaag vertel ik over magneetmassage

06:54 uur @ 06-03-2019 - directe link

Van magneetmassage had ik nog nooit gehoord. Ik wist ook niet goed wat ik er van kon verwachten. Wanneer Mariska vertelde dat zij dat deed en dat ze al veel mooie reacties had gezien, werd ik toch wel nieuwsgierig. Toen ik besloot te gaan bloggen over verschillende behandelingen waar, mijns inziens, nog niet heel veel bekend over is, leek het mij wel leuk om het onder andere over magneetmassage te hebben.

Om hierover te kunnen bloggen, vind ik wel dat ik dit eerst zelf heb moeten ervaren. Zo gezegd; zo gedaan. Heel eerlijk; het was het niet mijn dag. Er zaten wat dingen tegen die ik even moest laten bezinken, dus dat merkte ik wel aan mijn lichaam. Die week ervoor had ik een slechte week met mijn reuma gehad dus mijn spieren waren nog erg gespannen in mijn schouders. Ik mocht mijn kleren aanhouden en Mariska vertelde wat ze ging doen. Ik nam plaats op de stoel. De massage voelde heel zacht aan en ik dacht nog: “Nou, wat gaat dit nou doen?”. Ik ben jarenlang zelf masseur geweest en mijn ervaringen waren dat je bij vastzittende spieren wel wat meer kracht moet zetten dan dat ik nu voelde. Maar, nee, dat bleek niet nodig. Ik voelde de spanning bij mijn schouders minder worden en voelde dat de doorbloeding beter werd. Al was de massage kort, ik was wel heel moe. Dat trok weg na een uurtje en daarna kreeg ik energie en voelde ik me een stuk beter.

En dat door magneten? Ik besef mij steeds meer door deze blogweek dat er zoveel meer is wat verschil kan maken voor het balans van ons lichaam en geest. Ik heb besloten dat ik dit zeker vaker ga doen, want als het nu al effect heeft na één behandeling dan ben ik benieuwd wat het nog meer kan doen voor mijn lichaam.

Ik wil jullie meenemen in het verhaal van Mariska van Sichem, zij geeft magneetmassages en kan je er veel meer over vertellen.

Mariska vertelt...

“Zelf ben ik met magneetmassage begonnen omdat ik vroeger consulente was van magneetsieraden. De werking van magneten op het lichaam is al een wonder op zich. De massage is een lichte aanraking over de kleding heen met speciale magneten om mee te masseren. Je kan de massage ook op blote huid toepassen met massageolie.

De magneten activeren ons zelfgenezend vermogen en helpen je lichaam weer om in balans te komen. Stress en pijnklachten kunnen verminderen. De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt, stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Tijdens de magneetmassage zal je een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op jouw welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een moe en ontspannen gevoel. Soms voelen mensen pas na een paar dagen effect, bijvoorbeeld met vermindering van pijnklachten. Er zijn goede resultaten te boeken op stressgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, spierpijn en slapeloosheid. Het brengt je fysiek, mentaal en energetisch in balans.

Dit zijn de voordelen van magneetmassage:

  • Je ontspant snel en langdurig.
  • De magneten stimuleren de doorbloeding.
  • Het verbetert de zuurstofopname in de cellen.
  • Je lichaam voert afvalstoffen sneller af en doet aan ontgifting.
  • Het brengt je fysiek, psychisch en energetisch meer in balans.
  • De magneten werken door op spieren, hormonen en je energiebanen."

Wat Mariska Sichem, eigenaresse van Energy2relax, jullie wil meegeven

"Gun jezelf eens vaker een ontspannen uurtje, even een momentje echt voor jezelf. En mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wat een magneetmassage voor jou kan betekenen dan bied ik je aan om bij mij voor EUR 15 een magneetmassage te ondergaan. Geef aan mij de kortingscode ‘MaarOokIk’ door en verwijs naar dit blog."

Je kunt in contact komen met Mariska van Sichem via haar Facebookpagina Energy2relax.

Veel liefs Debbie Pouwels