MaarOokIk blogs

Foto bij het blog

Blogmarathon maart 2019 - Vandaag blog ik over Orgonite. Weet jij al wat dat is?

07:45 uur @ 07-03-2019 - directe link

Eerlijk gezegd had ik er een jaar geleden nog nooit van gehoord. Ik ben wel opgegroeid met ouders die wel geloofden in de kracht van stenen en wel open stonden (en staan) voor spiritualiteit. Zo had ik als kind  bijvoorbeeld een ketting met daaraan een steen die bij mij past, sterker nog ik heb hem zelf mogen uit kiezen. Dus wereldvreemd ben ik er niet mee, maar verder dan de woorden “dit geeft je kracht” konden ze mij destijds ook niet vertellen. Zelf was ik later met heel andere dingen bezig. Pas toen ik zelf kinderen kreeg en chronische ziek werd, begon ik er zelf ook wat meer in te verdiepen en in te geloven.

Vijf jaar geleden ontmoette ik Marije Verberne. Ik zag en voelde meteen dat dit een bijzondere vrouw is. Ze is inmiddels ook niet voor niets mijn beste vriendin. Dus toen ik besloot jullie mee te nemen in de wereld van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling moest ik meteen aan Marije denken.

Orgonites

Marije maakt Orgonites. Ze maakt niet zomaar Orgonites, dat doet ze met heel veel passie en gevoel. Ik heb met haar een interview gedaan waarin ze jullie zelf meeneemt in haar werk en jullie kennis laat maken met de kracht van Orgonites of hoe zij het zegt: “Hoe het jouw eigen innerlijke kracht kan versterken.”. Natuurlijk heb ik zelf ook een prachtige Orgonite besteld bij Marije. Ik kijk al uit naar de ontmoeting met mijn op maat gemaakte versie!

Marije vertelt...

“Toen ik voor het eerst een Orgonite in mijn handen had, was ik op slag verliefd. Wat een fijne energie! Ik ben altijd enorm fan geweest van edelstenen. Ook piramides vind ik fascinerend. Mijn dochter heb ik ook niet voor niets Isis (Egyptische godin van hemel en natuur) genoemd. Ik kon niet anders dan me hier in te gaan verdiepen.

Mijn Orgo’s geven me rust en herinneren me aan wie ik werkelijk ben, liefde, harmonie en licht! Ook vind ik het zo bijzonder om ze te creëren, de energie stroomt dan letterlijk door mij heen en deze wordt door de Orgonite heel tastbaar gemaakt. Een Orgonite wordt opgebouwd door het samenvoegen van verschillende componenten die samen een onwijs krachtige en transformerende energie creëren. De energieën in de piramide worden verzameld in het centrum van de piramide. Een piramide-energie is een ‘leven brengende kracht’.

De belangrijkste componenten waar ik mee werk zijn giethars, koper en natuurlijk de prachtige energie van edelstenen! Hierdoor ontstaat er een super krachtige healing tool. Een Orgonite is daarom een echt krachttool die naast rust je ook ondersteunt bij groei en ontwikkeling. Zeker als je even niet lekker in je vel zit kan een Orgonite dus heel helpend zijn.

Ik gebruik mijn Orgonites vaak tijdens het mediteren, maar ik heb er bijvoorbeeld ook één in mijn slaap- en woonkamer staan. Een Orgonite heeft direct effect op de algehele energie in een ruimte.

Daarnaast vermindert een Orgonite in een ruimte de straling van computers, telefoons en WiFi. Laatst kreeg ik dit berichtje van een klant, ze heeft de Orgonite op haar nachtkastje gezet: “Los van dat ik er uren naar kan kijken en er verschrikkelijk blij van wordt, slaap ik ook veel beter.”. Daar kan ik zo van genieten! Mijn hart maakt dan echt een sprongetje.”

  

Wat Marije aan jullie wil meegeven, is...

“Je bent al heel. Alles zit al in jou. Je hoeft het alleen maar te leren voelen en er op te vertrouwen. Daarom krijgt iedereen die een op maat gemaakte Orgonite laat afstemmen ook mijn Deep Connection Meditatie. Dit is een actieve meditatie, die jouw energie afstemt op de energie van wie je werkelijk bent. Als jezelf afgestemd bent op je hogere wijsheid, kan je die energie vragen je te helpen. Dit is het energieniveau waar je kunt creëren en wonderen mag verwachten.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk van Marije en haar prachtige Orgonites? Ga dan naar haar website en/of Facebook-pagina.