Start
13-04-2024 om 10:30 uur
Eind
13:00 uur
Max. aantal deelnemers
5
Prijs* per deelnemer
€29,95

Vrouwencirkel - Thema: Ruimte, liefde en verzachting aan jouw verlies van een dierbare

Deze vrouwencirkel gaat over rouw en afscheid. Ben je een dierbare verloren door overlijden? Misschien nog maar kort geleden maar misschien ook wel wat jaren terug.

Na verlies van een dierbare voelt het alsof je niet verder kan, terwijl de hele wereld maar doorgaat. In het begin zijn er vaak nog genoeg mensen die er naar vragen, maar met de tijd zal dat steeds minder worden. Je voelt je steeds meer alleen in de pijn van het verlies. Waarschijnlijk probeer je ook weer je leven op te pakken, maar diep van binnen voel je nog enorm de aanwezigheid van het onverwerkte gemis en verdriet. Het is ook erg moeilijk om verlies een onderdeel en plaats te geven in je leven dat dagelijks altijd maar doorgaat. Je wil hem/haar niet vergeten, maar jij moet ook door en dat voelt onmogelijk.

Tijdens deze vrouwencirkel kom je samen met gelijkgestemde vrouwen. Vrouwen die net zoals jou de pijn van verlies voelen. Of het nou je partner, je ouders, je zus, broer, kind of een goede vriend is die je verloren bent, jij bent welkom om jouw verlies in deze vrouwencirkel te delen. Tijdens deze vrouwencirkel mag elke emotie er zijn en veroordelen we elkaar niet.

We gaan tijdens deze cirkel delen en stukjes helen met elkaar. Dit doen we door er samen over te praten en ook aan de hand van diepere meditaties waarbij je veilig mag doorvoelen waar je in je lichaam de spanning en verdriet voelt. We gaan samen die pijn verzachten. We gaan samen in de meditatie een reis maken door de stappen van rouw.

Naast het doorlopen van je pijn van het verlies, gaan we jouw dierbare een fijn warm plekje geven in je hart. Een plekje waar je altijd contact mee kan maken. Een waardoor hij/zij altijd bij je is. Maar wel een plekje waar je ook wat rust in kan gaan voelen. Zodat ook al voelt hij of zij nu heel ver weg, je weet dat ze bij je zijn. Alleen in een andere vorm.

Deze vrouwencirkel lost niet jouw gemis op, maar geeft vooral ruimte voor het gevoel dat het er mag zijn. In het hier en nu, maar ook in de toekomst. Loslaten kan niet, maar verzachten wel en daar hoop ik samen met jou en de andere vrouwen bij deze vrouwencirkel mooie stap in te zetten met liefde voor jou ❤.

Tijdens deze vrouwencirkel ben ik er voor jullie met al mijn liefde en kennis. En kan ik gebruik maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage, aurasprays en andere rituelen. De ochtend is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Voel jij: “dit zal mij goed doen”? Of: “ik wil het wel proberen”?. Geef je dan op. Ik werk bewust met een kleine setting van maximaal 5 vrouwen zodat, een ieder krijgt wat ze nodig heeft. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop je te mogen ontvangen ❤.

Veel liefs Debbie

MaarOokIk

(Opgeven is mogelijk tot en met 6 april - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: