Start
30-03-2024 om 10:30 uur
Eind
13:00 uur
Max. aantal deelnemers
5
Prijs* per deelnemer
€29,95

Vrouwencirkel - Thema: Kunnen leunen en ontvangen maakt je niet zwak, maar juist sterk en mooi

Tijdens deze ochtend ga je samen met mij en andere gelijkgestemde vrouwen verbinden met jezelf en met elkaar. We gaan op een liefdevolle manier doorvoelen wat leunen en ontvangen voor jou betekent. Om te kunnen durven leunen moet je kunnen en willen ontvangen. Vaak zijn er genoeg mensen in je omgeving waar je best op mag en kan leunen, maar dat doen we niet graag of makkelijk omdat we niet kunnen of niet meer kunnen ontvangen.

Je dwarrelt eigenlijk rond in de cirkel: “Ik leun niet, want ik kan en durf niet te ontvangen en ik ontvang niet, want ik durf niet te leunen.”

Daar wil ik samen met jou en de andere vrouwen aan werken. Samen gaan we op reis om te ontdekken waarom jij hier in vastloopt. We gaan loslaten wat of wie jou zo heeft geraakt of heeft gekwetst. Waarom jij bijvoorbeeld onbewust of bewust hebt besloten: “Ik mag niet ontvangen” of” Ik verdien het niet om te ontvangen” of “Als ik ontvang dan kwetsen anderen mij”.

Wat jouw belemmerende ongewenste overtuiging is, komen we vanzelf achter tijdens deze vrouwencirkel. Maar misschien weet je hem al nu je er zo over leest. Dan weet je ook meteen dat deze vrouwencirkel niet voor niks op jouw pad komt. Het is dan jouw tijd om die oude pijn los te laten zodat weer ruimte ontstaat om te ontvangen.

Leunen op anderen heeft soms een wat negatieve lading. Veel van ons zijn ook opgegroeid met de overtuiging: “Als ik leun, ben ik zwak”, of “Ik moet mezelf kunnen redden”. En zo nog meer niet helpende gedachtes om op een gezonde manier gewoon eens van iemand steun te kunnen ontvangen.

“Kunnen leunen en ontvangen maakt mij niet zwak maar juist sterk en mooi”, dat geloof ik met heel mijn hart. Want we hebben elkaar allemaal nodig. Samen kan je meer dan alleen. Dat geldt ook voor pijn.

Ik weet bijna zeker dat jij iemand wel op jou laat leunen en diegene daardoor niet gek of zwak vindt. De vragen die jij jezelf mag stellen, zijn: “Waarom gun ik het een ander wel en mijzelf niet?” en “Waarom is het heel gewoon dat anderen leunen op mij en ik dat met alle liefde geef en kan ik dat niet terug ontvangen?”

Tijdens deze vrouwencirkel gaan we hier verzachting in brengen. Als het diep zit, los ik dat niet even op tijdens een vrouwencirkel van een paar uurtjes. Dat is niet realistisch. Maar een zaadje die bij jou gaat groeien is hierna zeker gepland.

Ik weet zeker dat we samen met gelijkgestemde vrouwen wel kunnen leren en voelen dat het anders mag en kan, dat je opnieuw kan leren dat ontvangen veilig en fijn kan zijn. Dat jij het waard bent om liefde te kunnen ontvangen in plaats van alleen maar weg te geven. Dat je je gesteund kan voelen en dat dat heel fijn is, zoals deze vrouwencirkel je gaat laten voelen. En dat je dat buiten deze cirkel ook kan gaan voelen.

Het enige wat jij hierna zelf mag gaan doen, is je deur weer op een kier zetten. Zodat jij er weer open voor gaat staan, zodat de juiste mensen stappen kunnen zetten richting jou. Dan zal je voelen dat je niet alleen bent en dat er echt wel mensen voor jou zijn als jij het nodig heb.

Als dat is waar jij naar verlangt? Geef je dan op voor deze fijne, warme vrouwencirkel waar jij de eerste stap naar ontvangen mag gaat zetten.

Tijdens deze ochtend creëren we samen een veilige, warme en liefdevolle plek waar jij in verbinding kan gaan met jezelf en met elkaar. Waar jij ruimte krijgt om jezelf te zijn met alle gevoelens die daarbij komen kijken. Waar jij gezien en gehoord wordt zonder oordeel of ongevraagde meningen van anderen. Jouw gevoel staat centraal.

Tijdens deze ochtend ben ik ervoor je. Met al mijn liefde en kennis. Tijdens deze ochtend kan ik gebruik maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage en andere rituelen. De ochtend is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Alle benodigdheden zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

Voel jij een 'JA'? Twijfel dan niet langer en geef je op.

Ik kijk er nu al naar uit om deze mooie vrouwencirkel te mogen geven.

Liefs, Debbie

(Opgeven is mogelijk tot en met 20 maart - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: