Start
17-02-2024 om 10:30 uur
Eind
13:00 uur
Max. aantal deelnemers
5
Prijs* per deelnemer
€29,95

Vrouwencirkel - Thema: Voel jouw grenzen en geef ze de ruimte

In deze vrouwencirkel wil ik aandacht geven aan grenzen. Wat betekenen grenzen voor jou? Weet jij goed waar jouw grenzen liggen of ga jij steeds over je eigen grenzen om anderen in je omgeving te pleasen en tevreden te houden? Het woord ‘grenzen’ kent vele vormen voor jou en jouw omgeving. Jouw grens hoeft de mijne niet te zijn en andersom. Toch mag jij die grens hebben en bewaken.

Misschien heb je wel nare ervaringen meegemaakt, omdat iemand zich niet hield aan jouw persoonlijke grenzen. Misschien heb je nooit geleerd dat jij je grenzen mag aangeven. En misschien zijn mensen zo vaak over jouw grenzen gegaan, dat je (bewust of onbewust) besloten hebt geen recht meer te hebben op eigen grenzen. Jouw overtuiging is geworden: mensen zien en horen mij niet. Zo zijn er nog vele andere redenen te noemen waarom het thema ‘Voel jouw grenzen en geef ze de ruimte’ kan voelen als het thema waar jij wat mee mag doen. Voel jij een ‘Ja’ bij dit thema? Dan beloof ik je dat jij je bij deze vrouwencirkel op de juiste plek gaat voelen.

Tijdens deze vrouwencirkel ga je samen met mij en andere vrouwen op reis in jezelf om weer te voelen hoeveel ruimte jouw eigen grenzen krijgen van jou en van jouw omgeving. Je gaat tijdens deze vrouwencirkel loslaten wat je tegenhield om je grenzen te kunnen voelen en te stellen. Daarnaast ga je heel krachtig ruimte maken voor jouw grenzen. Grenzen die ook jij nodig hebt om jezelf te zijn, te leven, te genieten en te groeien tot jouw eigen ik. Als jij je aanmeldt, en anderen ook, ga ik helemaal afgestemd op de groep een heel mooie vrouwencirkel schrijven en invoelen wat jij/jullie nodig hebben om grenzen te kunnen voelen, aangeven en de ruimte er voor te kunnen nemen in het hier en nu.

Tijdens deze ochtend creëren we samen een veilige, warme en liefdevolle plek waar jij in verbinding kan gaan met jezelf en met elkaar. Waar jij ruimte krijgt om jezelf te zijn met alle gevoelens die daarbij komen kijken. Waar jij gezien en gehoord wordt zonder oordeel of ongevraagde meningen van anderen. Jouw gevoel staat centraal.

Tijdens deze ochtend ben ik ervoor je. Met al mijn liefde en kennis. Tijdens deze ochtend kan ik gebruik maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-)kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage en andere rituelen. De ochtend is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Alle benodigdheden zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

Voel jij een 'JA'? Twijfel dan niet langer en geef je op.

Ik kijk er nu al naar uit om deze mooie vrouwencirkel te mogen geven.

Liefs, Debbie

(Opgeven is mogelijk tot en met 10 februari - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek en binnen 3 dagen na aanmelding - Na betaling is jouw plek pas definitief.)


Delen: