Start
16-03-2024 om 10:00 uur
Eind
15:00 uur
Max. aantal deelnemers
5
Prijs* per deelnemer
€85,00

Workshop - Hoe maak jij van jouw hoog gevoeligheid jouw kracht?

Merk jij dat je gevoeliger bent dan veel mensen in je omgeving? Merk je dat je al snel energieën van anderen overneemt? Merk je dat je erg zorgzaam bent en daardoor nog weleens in de valkuil valt dat je jezelf erin verliest, snel overprikkeld raakt in drukke tijden en in omgevingen? Als jij je hierin herkent, dan is deze workshop een aanrader voor jou!

Misschien weet je al dat je hoog sensitief bent, maar mocht je jezelf hier in herkennen dan ben je ook helemaal welkom op deze workshop. Hoog sensitieve personen beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen zoals sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelig zenuwstelsel overweldigend zijn. Dit kan je soms erg onzeker maken, omdat je dan weleens over jezelf kan denken dat je zwak bent.

Ook is het soms erg lastig om de emoties die je voelt te scheiden. Is dat wat je voelt van jou of toch van een ander? Vaak weet jij al eerder dan de persoon waarbij je het voelt dat het niet goed gaat met de ander. Dat betekent niet altijd direct dat de ander het wil horen. Hoe je daar mee omgaat is altijd wikken en wegen.

Een afbeelding van twee vrouwen die elkaar vasthouden.

Tijdens deze workshop wil ik samen met gelijkgestemden oefeningen uitvoeren en ervaringen delen met elkaar, zodat je jezelf en elkaar kan versterken in het omgaan met hoog sensitiviteit. Dit doen we op een leuke, fijne, warme en veilige manier. Ik bekijk per groep wat het beste werkt. Dit kan zowel op een speelse als op een rustige manier zijn. Maar hoe dan ook, ik weet zeker dat een ieder van jullie met nieuwe tools en ervaringen de workshop uit gaan.

Ik wil met jullie aan de slag gaan, zodat jullie zelf ook gaan inzien en voelen dat gevoelig zijn niet een zwakte is, maar juist een heel mooie gave en je daarmee in jouw kracht kan zetten. Om daar in te kunnen te gaan staan, ga ik samen met jullie de verbinding met jezelf en elkaar opzoeken. Tijdens deze workshop werk ik met meditaties, ademhalingsoefeningen en ook met leuke, creatieve opdrachten en oefeningen.

Ook maak ik gebruik van edelstenen, klankschalen, aurasprays en andere fijne tools die aanwezig zijn in mijn praktijk. Deze workshop is niet helemaal uitgestippeld, ik werk veel op gevoel op basis van wat er nodig is per persoon en voor de groep. Loop je zelf tegen iets aan waar je in vastloopt, stuur dan gerust vooraf een mailtje naar mij. Wellicht kan ik daar in de workshop wat extra op in gaan als ik het gevoel heb dat de hele groep er baat bij kan hebben.

Een afbeelding van twee vrouwen die achter elkaar staan.

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welke kenmerken van hoog gevoeligheid bij jouw horen.
  • Hoe je bij jezelf kan blijven.
  • Hoe je jouw grenzen kan aangeven.
  • Hoe je in jouw kracht kan staan.
  • Hoe je met de ander verbindt, terwijl je beschermd blijft en niet alles laat binnen komen.
  • Op welke manieren je jezelf ontlaadt en oplaadt.
  • Hoe je voor jezelf zorgt.
  • Hoe je jezelf heelt als toch iets hard binnenkomt.
  • Hoe je bewust blijft van wat iets met jou doet, zonder daar teveel in te gaan zitten.
  • Hoe je er van bewust wordt wat en wanneer jouw lijf aangeeft dat er iets zit dat aandacht verdient.

Na deze workshop beschik je over meer kennis en wijsheid en heb je krachtige tools om in je dagelijkse leven zelfstandig mee aan de slag te gaan. Voel jij: “Ja, ik wil hier heen!”, en zeg jij: “JA” tegen de intentie om hierna meer in je eigen kracht te durven geloven? Meld je dan aan. Wacht niet te lang, want ik heb maar ruimte voor een groep van minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Parkeren

In de omgeving van MaarOokIk's locatie in Krommenie is parkeren gratis.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Er is lunch, koffie, thee, water, sap en iets lekkers aanwezig. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef deze dan door bij de aanmelding, dan houd ik hier rekening mee.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@maarookik.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar: 06 - 2531 8075

Na betaling van het factuur is je aanmelding definitief.

Ik wil wel, maar kan niet op deze datum

Heb ik nog geen nieuwe datum gepland, maar wil je wel graag? Of kan je deze datum niet? Mail dan naar info@maarookik.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden zodat ook jij deze workshop kan volgen.

Ik heb er zin in om je te ontmoeten.

Veel liefs,

Debbie


Delen: