Start
11-01-2024 om 19:00 uur
Eind
21:30 uur
Max. aantal deelnemers
5
Prijs* per deelnemer
€29,95

Vrouwencirkel - Thema: Een nieuw begin door het oude Los te laten met liefde voor jezelf

Tijdens deze avond ga je samen met mij en andere gelijkgestemde vrouwen verbinden met jezelf en met elkaar. We gaan op een liefdevolle manier doorvoelen wat het afgelopen jaar voor je heeft betekend. Wat heeft het je gebracht, waar ben je dankbaar voor en wat neem je mee naar 2024. We gaan samen een mooie intentie uitzetten om houvast aan te hebben het nieuwe jaar. Iets waar je altijd op terug kan vallen.

Het thema 'Loslaten' verdient aandacht zodat we verder kunnen en zodat we een nieuw begin kunnen creëren. Het betekent niet 'vergeten wat er gebeurd is', maar het meenemen én een plaatsje geven. Het is geweest en mag je meedragen met jou, maar je niet verzwaren en belemmeren om verder te kunnen gaan.

Soms moest je afgelopen tijd / jaren iets of iemand noodgedwongen loslaten waar je nog niet klaar voor was. Soms uit liefde. Maar het kan ook zo zijn dat iets je echt laat vastlopen in je leven en dan is loslaten het enige juiste. Loslaten kent vele vormen en manieren. Maar één ding is een feit: dingen loslaten moeten we allemaal vroeg of laat om door te kunnen stappen. Hoe mooi is het om dit jaar te beginnen met een nieuwe start voor jezelf? Want wat jou ook hier gebracht heeft, dat is niet voor niks. Jouw hart weet dat het jouw tijd is. Deze vrouwencirkel geeft jou die veilige plek.

Tijdens deze avond creëren we samen een veilige, warme, liefdevolle plek waar jij in verbinding kan gaan met jezelf en met elkaar. Waar jij ruimte krijgt om jezelf te zijn met alle gevoelens die daarbij komen kijken. Waar jij gezien en gehoord wordt zonder oordeel of ongevraagde meningen van anderen. Jouw gevoel staat centraal?

Tijdens deze avond zal ik ervoor jullie zijn. Met al mijn liefde en kennis. Tijdens deze avond zal ik gebruik kunnen maken van meditaties, edelstenen, (affirmatie-) kaarten, healingstechnieken, klankschalen, holistische massage en andere rituelen. De avond is niet helemaal uitgestippeld, maar wordt vormgegeven op basis van gevoel en wat dan nodig is in de groep.

Alle benodigdheden zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

Voel jij een 'JA'? Twijfel dan niet langer en geef je op.

Ik kijk nu al uit om deze mooie avond te mogen geven?

Liefs, Debbie

(Opgeven is mogelijk tot en met 8 januari - Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek - Na betaling is jouw plek pas definitief)


Delen: